Paardenvastgoed

Paardenimmo

Hier maken we voor u een selectie van landelijk gelegen woningen op grote percelen. Deze eigendommen zijn uitermate geschikt voor de natuur- en dierenliefhebbers.

De paardenliefhebbers bieden we de mogelijkheid om hun zoekfunctie toe te spitsen op de aanwezigheid van een binnen- en/of buitenpiste, van stallen en/of weilanden.

Naast onze jarenlange ervaring in het vastgoed, beschikken we bij het kantoor Carl Buyens Immobiliën eveneens over de nodige expertise betreffende paardenaccommodaties. Of het nu gaat over een landhuis met weiland of een compleet uitgerust hippisch bedrijf, bij ons kan u rekenen op deskundig advies. 
    
Volg ons paardenvastgoed op FB www.facebook.com/paardenvastgoed

Zoek in ons aanbod van hoeves, boederijen en landhuizen

Voorbeelden: Antwerpen, 2000, ...Of gebruik de kaart
 

 

Pand

Dessel - huis

(ref.: 1963503)

€ 399 000

Deels gerenoveerde hoeve met veel lichtinval in een zeer rustige en kindervriendelijke omgeving, met bedrijfshal en diverse bijgebouwen, achtergelegen weilanden. In totaal 6647 m² groot.

Meer details
Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1734202)

 

Landelijk gelegen, volledig gerenoveerde hoeve, op een perceel van ruim 1 hectare. Het eigendom beschikt tevens over een buitenpiste, paardenstallen, een veldschuur, een aparte garage en carport. Het is mogelijk om nog extra weiland bij te kopen.

Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1983937)

€ 280 000

Rustig gelegen, ruime hoeve te Geel-Larum met mooie tuin, groot achtergelegen weiland en een grote werkplaats.

Meer details
Pand

Herentals - hoeve

(ref.: 1989205)

prijs op aanvraag

Dit landgoed situeert zich in het landelijke deel van Herentals, op enkele kilometers van de stad, op een schitterende locatie. Op het domein van 2,8 hectare staat er een ruime villa met aanpalende stallingen, voorheen een dierenkliniek. De gebouwen werden opgetrokken in 2 fasen, in de jaren 1985 en 1989. Hogere prijsklasse.

Meer details
Pand

Herentals - landhuis

(ref.: 2020314)

 

Deze volledig herbouwde hoeve/villa met een netto vloeroppervlakte van 280 m², situeert zich in een landelijke omgeving, aan de rand van Herentals, op een domein van 2,23 hectare. Tegenover de villa werd een nieuw stalgebouw opgericht (met vergunning), met 8 paardenboxen.

Pand

Herselt - hoeve

(ref.: 1541246)

prijs op aanvraag

Schitterend landgoed met stijlvol gerenoveerde 18de eeuwse hoeve, een historische schuur en een poortgebouw met conciergerie op een domein van 4 hectare, met mooi aangelegde tuin, siervijver met fontein, tennisveld en privé golfterrein.

Meer details
Pand

Hulshout - huis

(ref.: 1989377)

prijs op aanvraag

Een gezellige laagbouwwoning met achterliggende paardenstallen, in een rustige en groene omgeving, op een totale oppervlakte van 2340 m². Ideaal voor paardenliefhebbers,

Meer details
Pand

Olen - hoeve

(ref.: 1763464)

 

Statige hoeve met aanpalende stal en schuur, een aparte grote koeienstal en boogloods op een domein van 3,4 hectare, deels gelegen in woongebied en grotendeels in agrarisch gebied. Rustige en prachtige omgeving.

Pand

Voeren Teuven - hoeve

(ref.: 1939622)

prijs op aanvraag

Idyllisch gelegen landgoed in de Voerstreek met een oase aan rust. Deze volledig gerenoveerde hoeve situeert zich temidden van een domein van ruim 6 hectare. De panoramische uitzichten zijn subliem. Zeer knappe paardenstallen en degelijk omheinde weilanden, voorzien van elektriciteit en stromend drinkwater.

Meer details