Paardenvastgoed

Paardenimmo

Hier maken we voor u een selectie van landelijk gelegen woningen op grote percelen. Deze eigendommen zijn uitermate geschikt voor de natuur- en dierenliefhebbers.

De paardenliefhebbers bieden we de mogelijkheid om hun zoekfunctie toe te spitsen op de aanwezigheid van een binnen- en/of buitenpiste, van stallen en/of weilanden.

Naast onze jarenlange ervaring in het vastgoed, beschikken we bij het kantoor Carl Buyens Immobiliën eveneens over de nodige expertise betreffende paardenaccommodaties. Of het nu gaat over een landhuis met weiland of een compleet uitgerust hippisch bedrijf, bij ons kan u rekenen op deskundig advies. 
    
Volg ons paardenvastgoed op FB www.facebook.com/paardenvastgoed

Zoek in ons aanbod van hoeves, boederijen en landhuizen

Voorbeelden: Antwerpen, 2000, ...Of gebruik de kaart
 

 

Pand

Dessel - huis

(ref.: 1963503)

€ 399 000

Deels gerenoveerde hoeve met veel lichtinval in een zeer rustige en kindervriendelijke omgeving, met bedrijfshal en diverse bijgebouwen, achtergelegen weilanden. In totaal 6647 m² groot.

Meer details
Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1632663)

€ 480 000

Ruime instapklare langgevelhoeve met paardenstallen, een aangelegde buitenpiste, met tapijtvezels en met hout omheinde weilanden, op een domein van ruim 2 hectare. De hoeve omvat oa. ingerichte keuken en badkamer, 4 slaapkamers, grote leefruimte, ...

Meer details
Pand

Geel - weide

(ref.: 1748871)

 

Mooi omheind weiland van ca 1 hectare, op de hoek van de 2 straten; Klavet en Aalvoort. Vrij van pachter. Onmiddellijk beschikbaar.

Pand

Herentals - landhuis

(ref.: 1874211)

€ 749 000

Deze volledig herbouwde hoeve/villa met een netto vloeroppervlakte van 280 m², situeert zich in een landelijke omgeving, aan de rand van Herentals, op een domein van 2,23 hectare. Tegenover de villa werd een nieuw stalgebouw opgericht (met vergunning), met 8 paardenboxen.

Meer details
Pand

Herselt - hoeve

(ref.: 1541246)

prijs op aanvraag

Schitterend landgoed met stijlvol gerenoveerde 18de eeuwse hoeve, een historische schuur en een poortgebouw met conciergerie op een domein van 4 hectare, met mooi aangelegde tuin, siervijver met fontein, tennisveld en privé golfterrein.

Meer details
Pand

Olen - hoeve

(ref.: 1763464)

 

Statige hoeve met aanpalende stal en schuur, een aparte grote koeienstal en boogloods op een domein van 3,4 hectare, deels gelegen in woongebied en grotendeels in agrarisch gebied. Rustige en prachtige omgeving.

Pand

Voeren Teuven - hoeve

(ref.: 1939622)

prijs op aanvraag

Idyllisch gelegen landgoed in de Voerstreek met een oase aan rust. Deze volledig gerenoveerde hoeve situeert zich temidden van een domein van ruim 6 hectare. De panoramische uitzichten zijn subliem. Zeer knappe paardenstallen en degelijk omheinde weilanden, voorzien van elektriciteit en stromend drinkwater.

Meer details
Pand

Zoersel - hoeve

(ref.: 1874727)

 

Charmante hoeve met stalling en schuur, gelegen op een perceel van 1,9 hectare, aan de op- en afrit 20 van de E34 autostrade (Antwerpen-Eindhoven).