Landelijk wonen

Paardenimmo

Hier maken we voor u een selectie van landelijk gelegen woningen op grote percelen. Deze eigendommen zijn uitermate geschikt voor de natuur- en dierenliefhebbers.

De paardenliefhebbers bieden we de mogelijkheid om hun zoekfunctie toe te spitsen op de aanwezigheid van een binnen- en/of buitenpiste, van stallen en/of weilanden.

Naast onze jarenlange ervaring in het vastgoed, beschikken we bij het kantoor Carl Buyens Immobiliën eveneens over de nodige expertise betreffende paardenaccommodaties. Of het nu gaat over een landhuis met weiland of een compleet uitgerust hippisch bedrijf, bij ons kan u rekenen op deskundig advies. 
    
Volg ons paardenvastgoed op FB www.facebook.com/paardenvastgoed

Zoek in ons aanbod van hoeves, boederijen en landhuizen

Voorbeelden: Antwerpen, 2000, ...Of gebruik de kaart
 

 

Pand

Beverlo - hoeve

(ref.: 1642969)

€ 520 000

Gerenoveerde hoeve, bestaande uit een ruime woning en een appartement, met verscheidene bijgebouwen op 5648 m². De woongelegenheden zijn voorzien van alle hedendaags comfort. In de bijgebouwen zijn er 7 paardenboxen, zadelkamer, garage en binnenpiste ondergebracht. Er is tevens een buitenpiste.

Meer details
Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1632663)

€ 498 000

Ruime instapklare langgevelhoeve met paardenstallen, een aangelegde buitenpiste, met tapijtvezels en met hout omheinde weilanden, op een domein van ruim 2 hectare. De hoeve omvat oa. ingerichte keuken en badkamer, 4 slaapkamers, grote leefruimte, ...

Meer details
Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1678572)

prijs op aanvraag

Ruime hoeve met verschillende bijgebouwen op een perceel van 1,14 hectare, gelegen in woongebied met landelijk karakter, met achterliggend agrarisch gebied. Alle gebouwen zijn in goede staat. Het woongedeelte is te renoveren. Klein beschrijf mogelijk !

Meer details
Pand

Geel - weide

(ref.: 1679643)

Een blok van ca 2 hectare weiland (hooiland), bereikbaar via een wegenis rechts naast Larumsebrugweg 118. Verpacht tot maart 2015

Pand

Geel - hoeve

(ref.: 1734202)

prijs op aanvraag

Landelijk gelegen, volledig gerenoveerde hoeve, op een perceel van ruim 1 hectare. Het eigendom beschikt tevens over een buitenpiste, paardenstallen, een veldschuur, een aparte garage en carport. Het is mogelijk om nog extra weiland bij te kopen.

Meer details
Pand

Geel - weide

(ref.: 1748871)

prijs op aanvraag

Mooi omheind weiland van ca 1 hectare, op de hoek van de 2 straten; Klavet en Aalvoort. Vrij van pachter. Onmiddellijk beschikbaar.

Meer details
Pand

Heist-op-den-berg - hoeve

(ref.: 1706421)

€ 449 500

Prachtige woning op 17a74 met 390m² bewoonbare oppervlakte! Woonkamer, eetkamer en ingerichte keuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, bureel, veranda, dubbele garage en mooi aangelegde tuin. Achterliggend een weiland van 8a17ca. Paardenaccomodatie met 2 paardenboxen en paddock aanwezig. Ideaal als kangoeroewoning of vrij beroep.

Meer details
Pand

Herentals - weide

(ref.: 1566204)

 

Mooi omheinde weilanden, met enkele schuilstallen, een groepsbox, 2 aparte boxen, grote schuur (met vernieuwd dak) stockageruimte en garage, gelegen aan de rand van Herentals.

Pand

Herselt - hoeve

(ref.: 1541246)

prijs op aanvraag

Schitterend landgoed met stijlvol gerenoveerde 18de eeuwse hoeve, een historische schuur en een poortgebouw met conciergerie op een domein van 4 hectare, met mooi aangelegde tuin, siervijver met fontein, tennisveld en privé golfterrein.

Meer details
Pand

Herselt - landhuis

(ref.: 1543179)

€ 470 000

Zeer ruim landhuis, grotendeels gerenoveerd, op een perceel van 4254 m², gelegen op 2 km van de Grote Markt van Westerlo. Dit landhuis is uitermate geschikt voor kangoeroewonen of grote samengestelde gezinnen.

Meer details
Pand

Olen - hoeve

(ref.: 1763464)

 

Statige hoeve met aanpalende stal en schuur, een aparte grote koeienstal en boogloods op een domein van 3,4 hectare, deels gelegen in woongebied en grotendeels in agrarisch gebied. Rustige en prachtige omgeving.

Pand

Olen - hoeve

(ref.: 1764318)

€ 350 000

Volledig te renoveren hoeve op een mooi perceel van 6635 m². Rustig gelegen, in volle natuur doch vlakbij aansluiting met E313. De hoeve is ingeplant aan een verharde weg, op een mooi breed, rechthoekig perceel. Mogelijk om 1 hectare weiland bij te kopen.

Meer details