Aanbod - Woningen te huur

 • Huis te huur in Meerhout
  Nieuw

  Meerhout € 675

  Ruime woning met drie slaapkamers in rustige straat. De living heeft een haard en zicht op tuin, grote keuken, wasplaats met veel kastruimte, badkamer met douche en dubbele wastafel. Verder is er een overdekt terras en leuke tuin met vrijstaande garage.
  3
  150 m²
  1
 • Huis te huur in Vorselaar
  Nieuw

  Vorselaar € 800

  Vrijstaande woning met inpandige garage en twee slaapkamers gelegen in rustige straat. Indeling en omschrijving: inkomhal, woonkamer, volledig ingerichte keuken, badkamer met ligbad en lavabo. Gastentoilet. Twee slaapkamers. Inpandige garage met toegang tot zolderruimte. Veranda aansluitend aan de keuken. Kelder.
  2
  89 m²
  1
 • Eengezinswoning te huur in Nijlen
  Nieuw

  Nijlen € 920

  Gezellige woning met veranda, terras, aangelegde tuin en garage. Uitermate gunstig en centraal gelegen, in een rustige straat, met supermarkt en station op 100 m. Indeling: Gelijkvloers (tegels): inkomhal, gastentoilet, grote living - beschikkende over (rustieke) schouw.
  2
  123 m²
  1
 • Eengezinswoning te huur in Balen

  Balen € 1.450

  Zeer mooie ruime woning op perceel van 1005m². Gelijkvloers: ruime inkomhal,woonkamer,keuken,wasplaats/berging en toilet. Boven zijn vier slaapkamers en een prachtige badkamer met ligbad en inloopdouche,toilet en dubbele lavabo. Verder is er een grote tuin en aparte garage en carport. Foto's van binnen volgen spoedig!
  4
  250 m²
  1
 • Huis te huur in Mol
  In optie

  Mol € 600

  Mooie,knusse woning met 2 slaapkamers gelegen te Mol Sluis . Op het gelijkvloers heb je een woonkamer met keuken,wasplaats met douche en apart toilet en lavabo. Boven zijn twee slaapkamers en badkamer met ligbad,lavabo en toilet. Klein gezellig tuintje achter de woning en berghok.
  2
  115 m²
  2
 • Charmant huis te huur in Nijlen

  Nijlen € 890

  Verzorgde gezinswoning met dorpstuin, gunstig gelegen nabij het centrum, in een rustige straat. Een supermarkt en het station situeren zich op 100 m. Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, grote living - beschikkende over (rustieke) schouw en een fraaie bar.
  3
  170 m²
  1
 • Huis te huur in Olen
  Verhuurd

  Olen

  Moderne, energiezuinige nieuwbouw woning met ruime lichte woonruimten, 4 slaapkamers en tuintje met terras. Deze woning omvat; op het gelijlvloers; een inkom, gastentoilet, ruime lichte woonkamer met veel ramen, ingerichte keuken (met ijskast, afwasmachine, kookvuur, dampkap en oven) en een berging/wasplaats.
 • Huis te huur in Olen

  Olen € 1.150

  Moderne, energiezuinige nieuwbouw woning met ruime lichte woonruimten, garage en tuintje met terras. Deze woning omvat; op het gelijlvloers; een inkom, gastentoilet, ruime lichte woonkamer met vide, ingerichte keuken (met ijskast, afwasmachine, kookvuur, dampkap en oven), een berging/wasplaats en een garage van 3m x 7,3m.
  3
  165 m²
  1