Aanbod - te koop

 • Bouwgrond te koop in Vorselaar
  Nieuw

  Vorselaar € 137.500

  Goed gelegen bouwperceel voor half open bebouwing, groot 401 m². Er mag een eengezinswoning op gebouwd worden van 7 meter breed met een bouwdiepte van max. 15 meter. Geen bouwverpliching. De woning dient gebouwd te worden tegen de wachtgevel van huisnr. 1A. Kroonlijsthoogte 6 meter, dakhelling 45°, bouwdiepte gelijkvloers max.
 • Huis te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 349.000

  Mooie, ruime woning met 5 slaapkamers op een perceel van 1292m². Via de inkomhal bereik je de mooie, gezellige keuken in landelijke stijl, grenzend aan de ruime woonkamer. Verder zijn er beneden nog de wasplaats, apart toilet en een ruime slaapkamer/bureau.
  5
  287 m²
  1
 • Appartement te koop in Lille

  Lille € 250.000

  Centraal gelegen appartement (2de V) met onder meer twee slaapkamers, in een gebouw met lift. Een garage, autostaanplaats en privé kelder is inbegrepen in de prijs!
  2
  100 m²
  1
 • Appartement te koop in Lille

  Lille € 240.000

  Zeer verzorgd appartement (110m²) met drie slaapkamers in een gebouw met lift met bijbehorend een  autostaanplaats. Centraal gelegen nabij het centrum van Lille. Indeling en omschrijving:  Inkomhal met ingemaakte vestiaire en apart toilet, toegang naar de gezellige en lichte woonkamer. Ruime geïnstalleerde keuken.
  3
  110 m²
  1
 • Landhuis te koop in Kasterlee
  Nieuw

  Kasterlee € 348.000

  Perfect onderhouden landhuis, gelegen op een groot perceel van 1862 m². Deze woning omvat; op het gelijkvloers; inkom-/traphal, woonkamer met open haard, ingerichte eiken (geschilderde) keuken, achterinkom, badkamer met ligbad, bidet en lavabo, apart toilet, inpandige garage met ingemaakte kasten en met washoek.
  4
  177 m²
  1
 • Huis te koop in Balen
  Nieuw

  Balen € 315.000

  Ruime woning op een perceel van 18 are, met achterliggende weide van 24 are, met stal. Op het gelijkvloers heb je een ruime woonkamer met veel lichtinval. Verder is er de keuken, wasplaats met douche en de garage is momenteel omgebouwd tot bureauruimte. Boven zijn er drie slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, lavabo.
  3
  197 m²
  1
 • Uitzonderlijk appartement te koop in Balen
  Nieuw

  Balen € 349.000

  Zeer mooi, ruim appartement met groot dakterras. De lift van het gebouw geeft via de privésleutel uit in het appartement zelf, voorzien van nog een extra veiligheidsdeur. Zo kom je binnen  in de ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast.
  3
  152 m²
  1
 • Villa te koop in Herenthout
  Nieuw

  Herenthout € 875.000

  Knappe ruime villa, in goede staat van onderhoud, gelegen op een domein van 1 hectare, waarvan 3650m² in woonparkgebied. Het ontwerp van deze villa maakt dat de lichte leefruimtes in direct contact staan met het riante zuid-gerichte terras en met de parkachtige tuin.
  6
  356 m²
  2
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 204.800

  Leuk dakappartement, omvattende inkom, gastentoilet, woonkamer met aansluitend terras, ingerichte keuken en badkamer en 1 ruime slaapkamer. Het appartement situeert zich op de 2de verdieping, aan de voorzijde van de Residentie De Aa, een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.
  1
  87 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 236.600

  Gezellig nieuwbouw appartement op de 2de verdieping, links, in de Residentie De Aa, een modern nieuw appartementsgebouw op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. Mooi Z-W terras, 2 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, lichte woonvertrekken.  
  2
  104 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 285.000

  Zeer ruim nieuwbouw appartement, gesitueerd op de 1ste verdieping, rechts in de Residentie De Aa. Het appartement omvat, inkom, woonkamer met aanpalend Z-W georiënteerd terras, ingerichte keuken en badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en bureel (eventueel 3de slaapkamer).
  2
  133 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 166.000

  Mooi nieuwbouwappartement, gelegen aan de achterzijde van de Residentie De Aa. Dit appartement ligt daarmee volledig Z-W georiënteerd.
  1
  69 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 228.700

  Nieuw appartement op de 1ste verdieping, vooraan in de Residentie De Aa, een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. Het appartement omvat; inkom/nachtgang, woonkamer met aansluitend Oost-terras, een open ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  99 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Oud-Turnhout
  Nieuw

  Oud-Turnhout € 214.500

  Nieuw gelijkvloers 2-slpk-appartement, met tuintje, gesitueerd in de Residentie De Aa. Het apartement omvat; inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open ingerchte keuken, berging, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers. Aansluitend aan de woonkamer geschikt dit appartement over een privatief tuintje, met Z-W oriëntering.
  2
  91 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Oud-Turnhout
  Verkocht

  Oud-Turnhout

  Nieuw gelijkvloers 2-slpk-appartement, met tuintje, gesitueerd links in de Residentie De Aa. Het apartement omvat; een rechtstreekse inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open ingerchte keuken, berging, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
 • Onbebouwbare grond te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 25.000

  Chalet met vijver op een perceel van 7562 m², gelegen naast de Ring van Mol-Geel. (geen domicilie toegelaten)
 • Villa te koop in Retie

  Retie € 350.000

  Ruime, deels te renoveren laagbouwvilla in een residentiële buurt op een perceel van 2672 m². De woning is prachtig gelegen in de natuur. De woning bestaat uit een mooie lichte woonkamer met gezellige inbouwhaard en een ruime veranda en keuken ernaast. Verder zijn er 4 slaapkamers met steeds ingemaakte kasten.
  4
  171 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Lommel

  Lommel € 259.000

  Zeer ruime, instapklare woning gelegen in een kindvriendelijke straat, op een perceel van 619 m². Deze woning beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op de gelijkvloerse verdieping kom je binnen in de ruime inkomhal en kom je zo in de recent gerenoveerde keuken.
  5
  222 m²
  2
 • Villa te koop in Mol

  Mol € 449.000

  Prachtige woning met grote, gezellige tuin met veel privacy. Deze mooie, hedendaagse woning is gelegen in een kindvriendelijke straat op slechts 1 minuut van de golfterreinen in Mol Rauw.
  4
  255 m²
  2
 • Duplex te koop in Tongerlo

  Tongerlo € 310.000

  Centraal gelegen nieuwbouwappartement (158m²) met drie slaapkamers in het hartje van Tongerlo. Zeer ruim appartement met veel lichtinval gelegen op de eerste verdieping in een gebouw met lift en autolift. Het appartement is gebouwd met de beste materialen. Verwarming geschiedt op aardgas met radiatoren.
  3
  158 m²
  2