Aanbod - te koop

 • Huis te koop in Herenthout
  Nieuw

  Herenthout Prijs op aanvraag

  Ruime hoeve met 5 slaapkamers, 2 badkamers, praktijk/bureauruimte met aparte ingang en twee ruime garages op een perceel van 3665 m². Indeling en omschrijving: ruime inkomhal met gastentoilet, volledig geïnstalleerde keuken met eethoek, berging en wasplaats met toegang tot het terras/tuin, woon/zitkamer met open haard.
  5
  451 m²
  2
 • Bouwgrond te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 120.000

  Bouwgrond van 625 m² met gemetste van garage 28m². De perceelbreedte is 17 meter. Het perceel kan worden bebouwd met een vrijstaande woning. Indien er een nieuwbouwwoning wordt opgericht dient de garage wel gesloopt te worden. Geen bouwverplichting. Bouwvoorschriften; Eengezinswoning met een kroonlijsthoogte van max.
 • Bouwgrond te koop in Lichtaart
  Nieuw

  Lichtaart € 178.000

  Perceel bouwgrond voor vrijstaande eengezinswoning, gelegen nabij het centrum van Lichtaart. Het perceel is 18,83 meter breed en 1073 m² groot. Het hoofdgebouw dient minimum 3 meter van de zijgrenzen ingeplant te worden en mag 17 meter diep gebouwd worden. De kroonlijsthoogte is maximum 6 meter, de nokhoogte maximum 11 meter.
 • Charmant huis te koop in Bouwel
  Nieuw

  Bouwel € 320.000

  Charmante laagbouwwoning met twee slaapkamers en inpandige garage op een perceel van 887 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal met toilet, gezellige woonkamer met aansluitend de geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin. Nachthal, twee slaapkamers, badkamer ingericht met ligbad en lavabomeubel. Inpandige garage.
  2
  140 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 278.000

  Een mooie, verzorgde zeer ruime woning, met mooi aangelegde terrassen en tuin, op de invalsweg Mol-Dessel op een perceel van 650 m². Ook ideaal voor vrij beroep! Via de inkomhal betreedt je de woning en krijg je toegang tot de gezellige leefruimte met vooraan de zithoek en vervolgens eet- en woonkamer, met prachtig zicht op de tuin.
  5
  277 m²
  1
 • Herenhuis te koop in Mol
  In optie

  Mol € 299.000

  Zeer ruime, te renoveren woning met veel potentiëel op een perceel van 1200 m². Momenteel bestaat de woning uit een dubbelwoonst. - Appartement gelijkvloers met tuin: Hal met apart toilet, sas, keuken, wasplaats, living, bureel, nachthal, slaapkamer, badkamer en nog een bureel. - Duplexappartement met eigen inkomhal gelijkvloers.
  5
  375 m²
  2
 • Bouwgrond te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 185.000

  Residentieel gelegen bouwgrond (lot 2) voor een vrijstaande eengezinswoning, in een straat met enkel plaatselijk verkeer. Het perceel is 15 meter breed en 615 m² groot. Geen bouwverplichting. Op dit perceel mag een vrijstaande eengezinswoning (of zorgwoning) gebouwd worden, met een breedte van 9 meter en een maximale bouwdiepte van 17 meter.
 • Bouwgrond te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 180.000

  Mooi gelegen bouwperceel (lot 1) met een oppervlakte van 607 m² en een straatbreedte van 15 meter. Het perceel ligt in een residentiële buurt met enkel plaatselijk verkeer, doch met goede verbinding naar Herentals/Lier/E313.
 • Huis te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 255.000

  Te renoveren vrijstaande woning met drie slaapkamers op een mooi perceel van 800 m². Deze woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, tweedelige woonkamer, keuken met aansluitend een trap naar de kelder (10m²). Achterinkom die toegang geeft tot de veranda (12m²) en berging/wasplaats met toilet en lavabo.
  3
  140 m²
  1
 • Huis te koop in Balen
  Nieuw

  Balen € 239.000

  Deze woning met veel potentiëel is gelegen op een perceel van 822 m². De woning is al grotendeels gerenoveerd.  Beneden heb je een ruime woonkamer met inbouwhaard,keuken,badkamer met ligbad.
  3
  121 m²
  2
 • Huis te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 310.000

  Centraal gelegen woning met drie slaapkamers, tuin en twee garages op een perceeloppervlakte van 476 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal met gastentoilet, bureauruimte/slaapkamer, ruime woonkamer met veel lichtinval aansluitend aan terras. Volledig geïnstalleerde keuken die toegang geeft tot de tuin.
  3
  184 m²
  1
 • Duplex te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 162.000

  Combineer het comfort van een appartement met de voordelen van een woning. Geen gemeenschappelijke ruimtes, geen gemeenschappelijke kosten of kosten van beheer. U bent enige eigenaar in het gebouw. Dit vernieuwe appartement met terras is rustig doch super gelegen op wandelafstand van hartje Lier !
  1
  55 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 239.000

  Goed gelegen woning, in een mooie woonstraat met laanbomen, op wandelsafstand van het centrum. Deze te renoveren woning is volledig onderkelderd. Aan de achtergevel is er natuurlijk lichtinval in de kelder, via ramen in de gevel. Op de gelijkvloerse verdieping is er een inkom-/traphal, gastentoilet, woonkamer en ingerichte keuken.
  3
  172 m²
  1
 • Huis te koop in Dessel
  In optie

  Dessel € 169.500

  Gezellige woning met twee slaapkamers op een perceel van 402m².
  2
  102 m²
  1
 • Hoeve te koop in Olen

  Olen € 345.000

  Te renoveren hoeve met schuur gelegen in woongebied met landelijk karakter. Het eigendom omvat; een vergunde woning aan de straatzijde met daarachter een historische hoeve met schuur, op een perceel van 1916 m².  De hoeve met schuur, die werd opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed, dient volledig gerenoveerd te worden.
  4
  200 m²
  1
 • Huis te koop in Lichtaart
  In optie

  Lichtaart Prijs op aanvraag

  Zeer verzorgde hoevewoning op een perceel van 1676 m², landelijk gelegen nabij het centrum van Lichtaart. Indeling en omschrijving: Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer (43m²) op tegels en openhaard. Eiken geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin en aansluitend een prachtig groot overdekt terras.
  3
  180 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 330.000

  Mooie, ruime, grotendeels gerenoveerde woning met 4 slaapkamers op een perceel van 1541m². De woning bestaat beneden uit ruime inkomhal met gastentoilet en een eerste woonkamer met zeer mooie speksteenkachel. De keuken en de tweede woonkamer dienen nog gerenoveerd te worden. Verder zijn er twee garages.
  4
  165 m²
  1
 • Hoeve te koop in Balen

  Balen € 349.000

  Ruime, te renoveren hoeve met naastliggende bouwgrond (onder voorbehoud van vergunning) en achterliggend weiland. Totale perceelsoppervlakte van 6.530 m². De hoeve heeft drie slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer, toilet.
  3
  167 m²
  1
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol
  Nieuwe prijs

  Mol € 225.000

  Groot werkhuis/magazijn van ruim 250 m², op een perceel van ruim 33 are. Het is een werkhuis/magazijn van ruim 250 m², voorzien van drijfkracht, bereikbaar via een servitude naast de woning en afgesloten met elektrisch bediende poort en alarm met badgesysteem.
  3
  250 m²
  1
 • Huis te koop in Geel

  Geel € 399.000

  2 woningen, waarvan één vergund als woning en de 2de vergund als schuur, met aanpalende weilanden op een domein van 1,3 hectare, op een zeer mooie rustige locatie. De woning die vergund is als schuur is in goede staat. De woning die vergund is als woning dient gerenoveerd te worden.
  5
  151 m²
  1