Aanbod - Appartementen te koop

 • Appartement te koop in Lille

  Lille € 226.000

  Zeer verzorgd appartement (110m²) met drie slaapkamers in een gebouw met lift met bijbehorend een autostaanplaats. Centraal gelegen nabij het centrum van Lille. Indeling en omschrijving:  Inkomhal met ingemaakte vestiaire en apart toilet, toegang naar de gezellige en lichte woonkamer. Ruime geïnstalleerde keuken.
  3
  110 m²
  1
 • Appartement te koop in Olen

  Olen € 196.000

  Appartement met twee slaapkamers en ruim zuid terras op de eerste verdieping! Indeling en omschrijving: inkomhal, woonkamer met veel lichtinval voorzien van open keuken. Twee slaapkamers. Badkamer met ligbad voorzien van douchestang en lavabomeubel. Gastentoilet en berging/wasplaats. Ruim terras!
  2
  115 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Olen

  Olen € 175.000

  Gezellig, recent dakappartement met een zeer mooi terras, in een kleinschalig appartementsgebouw (van 3 appartementen), gelegen in de dorpskern van Olen-Centrum. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, ruime lichte woonkamer met ingerichte open keuken, met aansluitend een groot dakterras.
  1
  71 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 325.000

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueuze appartement ligt bovendien aan het dorpsplein.
  2
  125 m²
  2
 • Duplex te koop in Lier

  Lier € 162.000

  Combineer het comfort van een appartement met de voordelen van een woning. Geen gemeenschappelijke ruimtes, geen gemeenschappelijke kosten of kosten van beheer. U bent enige eigenaar in het gebouw. Dit vernieuwe appartement met terras is rustig doch super gelegen op wandelafstand van hartje Lier !
  1
  55 m²
  1
 • Appartement te koop in Turnhout

  Turnhout € 189.000

  Appartement gelegen op de eerste verdieping met twee slaapkamers en garage, gelegen nabij het centrum van Turnhout. Indeling en omschrijving: inkom met vestiaire, woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, berging/wasplaats en twee slaapkamers. Vooraan klein terras.
  2
  87 m²
  1
 • Uitzonderlijk appartement te koop in Balen
  Nieuwe prijs

  Balen € 339.000

  Zeer mooi, ruim appartement met groot dakterras. De lift van het gebouw geeft via de privésleutel uit in het appartement zelf, voorzien van nog een extra veiligheidsdeur. Zo kom je binnen  in de ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast.
  3
  152 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout

  Oud-Turnhout € 204.800

  Leuk dakappartement, omvattende inkom, gastentoilet, woonkamer met aansluitend terras, ingerichte keuken en badkamer en 1 ruime slaapkamer. Het appartement situeert zich op de 2de verdieping, aan de voorzijde van de Residentie De Aa, een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.
  1
  87 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout

  Oud-Turnhout € 236.600

  Gezellig nieuwbouw appartement op de 2de verdieping, links, in de Residentie De Aa, een modern nieuw appartementsgebouw op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. Mooi Z-W terras, 2 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, lichte woonvertrekken.  
  2
  104 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout

  Oud-Turnhout € 285.000

  Zeer ruim nieuwbouw appartement, gesitueerd op de 1ste verdieping, rechts in de Residentie De Aa. Het appartement omvat, inkom, woonkamer met aanpalend Z-W georiënteerd terras, ingerichte keuken en badkamer, apart toilet, 2 slaapkamers en bureel (eventueel 3de slaapkamer).
  2
  133 m²
  1
 • Appartement te koop in Oud-Turnhout

  Oud-Turnhout € 228.700

  Nieuw appartement op de 1ste verdieping, vooraan in de Residentie De Aa, een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. Het appartement omvat; inkom/nachtgang, woonkamer met aansluitend Oost-terras, een open ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  99 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Oud-Turnhout
  Verkocht

  Oud-Turnhout

  Nieuw gelijkvloers 2-slpk-appartement, met tuintje, gesitueerd in de Residentie De Aa. Het apartement omvat; inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open ingerchte keuken, berging, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers. Aansluitend aan de woonkamer geschikt dit appartement over een privatief tuintje, met Z-W oriëntering.
 • Duplex te koop in Tongerlo

  Tongerlo Prijs op aanvraag

  De koper ontvangt een waardebon te besteden bij Keukens Van Lommel t.w.v. € 2.500 !! Centraal gelegen nieuwbouwappartement (158m²) met drie slaapkamers in het hartje van Tongerlo. Zeer ruim appartement met veel lichtinval gelegen op de eerste verdieping in een gebouw met lift en autolift.
  3
  158 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 265.000

  Ruim hoek-appartement met veel lichtinval via de grote ramen in de drie gevels. Gelegen op het einde van een straat met enkel plaatselijk verkeer. Grote afgesloten garagebox op de ondergrondse verdieping.
  3
  145 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 275.000

  Modern afgewerkt appartement, met veel lichtinval en met 2 mooie terrassen, gelegen op de 2de verdieping van een stijlvol gebouw. Dit appartement beschikt eveneens over een ondergrondse autostaanplaats (inbegrepen in de prijs). Het gebouw maakt deel uit van de Residentie Augustijnenpark.
  2
  88 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Olen

  Olen € 239.000

  Zeer ruim recent gelijkvloersappartement met ruim terras, gelegen in het hart van Olen-Centrum. Degelijke afwerking, instapklaar. Dit appartement situeert zich in een kleinschalig appartementsgebouw van 3 appartementen. De gemeenschappelijke delen werden tevens afgewerkt met hoogwaardige materialen.
  2
  145 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herentals

  Herentals Prijs op aanvraag

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8
 • Dakappartement te koop in Lier
  In optie

  Lier € 124.500

  Dakappartement op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw, gelegen langs een invalsweg naar het centrum. Het stadscentrum, het station en de winkels bevinden zich op fietsafstand.
  1
  52 m²
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Mol

  Mol € 188.863

  SPECIALE ACTIES , INFORMEER ERNAAR BIJ CONNIE( 0491/070774) Nieuwbouw gelijkvloersappartement in de Residentie Notenlaer, in het centrum van Mol Achterbos. Nieuwbouw gelijkvloersappartement in de Residentie de Notelaer, in het centrum van Mol Achterbos.
  2
  83 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Mol

  Mol € 249.950

  SPECIALE ACTIES , INFORMEER ERNAAR BIJ CONNIE( 0491/070774) Riant nieuwbouw gelijkvloers hoekappartement in de Residentie Notenlaer, in het centrum van Mol Achterbos. Dit gelijkvloersappartement omvat; een inkomhal met vestiaireruimte, woonkamer, open keuken, berging, gastentoilet, 4 slaapkamers en een badkamer.
  4
  138 m²
  2