Aanbod - Beleggingsvastgoed te koop

 • Dakappartement te koop in Olen

  Olen € 175.000

  Gezellig, recent dakappartement met een zeer mooi terras, in een kleinschalig appartementsgebouw (van 3 appartementen), gelegen in de dorpskern van Olen-Centrum. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, ruime lichte woonkamer met ingerichte open keuken, met aansluitend een groot dakterras.
  1
  71 m²
  1
 • Appartement te koop in Turnhout

  Turnhout € 189.000

  Appartement gelegen op de eerste verdieping met twee slaapkamers en garage, gelegen nabij het centrum van Turnhout. Indeling en omschrijving: inkom met vestiaire, woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, berging/wasplaats en twee slaapkamers. Vooraan klein terras.
  2
  87 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herentals

  Herentals Prijs op aanvraag

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 211.500

  Nieuw appartement, op de 1ste verdieping in Residentie Saturnus, gelegen in hartje Herentals. Dit appartement beschikt over ruime leefruimtes, een grote slaapkamer met aansluitend een ingerichte badkamer, gastentoilet, ingerichte keuken, berging en een zeer mooi terras van 12 m².
  1
  87 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol € 175.000

  Zeer aangenaam duplex appartement van 89 m², op wandelafstand van het centrum. Appartement indeling: een inkomhal, een woonkamer, een keuken, een zeer ruim terras, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een bruikbare zolderruimte en een ondergrondse autostaanplaats.
  2
  89 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Balen

  Balen € 68.000

  Bouwgrond voor half open bebouwing (lot 22), met een oppervlakte van 316 m², een straatbreedte van 10,5 meter en met zuid-oriëntatie, gelegen in de nieuwe verkaveling Rusven.
 • Binnenstaanplaats te koop in Herentals

  Herentals € 39.000

  VIER autostaanplaatsen onder appartementsgebouw, gelegen bij het station van Herentals. P1: Links in de garage, met een oppervakte van 20 m². P2: Links-midden in de garage, met een oppervakte van 11,50 m². P3: Rechts-midden in de garage, met een oppervakte van 11,50 m².
 • Bouwgrond te koop in Morkhoven

  Morkhoven € 93.000

  Landelijk gelegen bouwperceel van 316 m², voor een half open bebouwing, met Zuid-Oost oriëntatie. Dit bouwperceel maakt deel uit van een nieuwe, landelijk gelegen verkaveling, die zich situeert zich tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.