Aanbod - Handel-kantoor te koop

 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Lier

  Lier € 185.000

  Zeer gunstig gelegen handelsgelijkvloers (100m²) in een zijstraat van de drukke en gezellige winkelstraat de "Antwerpsestraat". Uitermate geschikt als kantoor- of bureelruimte. Het pand biedt veel mogelijkheden.
  129 m²
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Turnhout

  Turnhout € 397.000

  In het centrum gelegen winkelruimte, met woonst en bovenliggend appartement. Mooie winkelruimte met etalage in het centrum van Turnhout. Het appartement bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, keuken, zitplaats, berging, badkamer en aparte tweede toilet. Aan de achterzijde is er een gezellige tuin.
  8
  350 m²
  2
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol
  In optie

  Mol Prijs op aanvraag

  Handelspand van 170 m² (toonzaal met bureel), gelegen op een perceel van 441 m². Boven zijn er 3 appartementen, bereikbaar via een inkomhal aan de Bossestraat.
  6
  470 m²
  3
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Hechtel-Eksel

  Hechtel-Eksel Prijs op aanvraag

  Dit gebouw is opgesplitst in drie verschillende zaken. Er is een mooie, ruime brasserie van 130 m² met koelcel en volledige tapinstallatie. Achteraan is er een ruime keuken en buiten een groot terras. Achter de keuken is er nog een privékeuken en een studio met slaapkamer.
  12
  11
 • Hotel / restaurant te koop in Lichtaart

  Lichtaart Prijs op aanvraag

  Langs de verbindingsweg Herentals - Lichtaart, palende aan het uitgestrekte Kempische bosgebied, situeert zich dit prestigieuse gebouw, waarin een hotel en een brasserie uitgebaat worden. Het kleinschalige hotel beschikt onder meer over 9 mooie niet-rokers kamers met badkamer, met ligbad of douche.
  9
  700 m²
  9
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Balen

  Balen € 499.000

  Gebouw met handelspand met woonst en 2 appartementen in centrum van Balen. Vooraan op het gelijkvloers hebt U een vernieuwd handelspand met 2 bergruimtes waarvan een voorzien van douche. De woonst achter de zaak heeft een mooie woonkamer met veel lichtinval en open keuken.
  6
  3