Aanbod - Paardenvastgoed te koop

 • Hoeve te koop in Olen
  Nieuw

  Olen Prijs op aanvraag

  Bijzondere projecteigendom op 2 hectare, deels gelegen in woongebied met landelijk karakter (ca 43 are) en deels in agrarisch gebied. Het eigendom omvat; een woning, een hoeve met schuur, een bouwgrond van 10 are en weiland. 
  4
  200 m²
  1
 • Hoeve te koop in Heers
  Nieuw

  Heers € 599.000

  Deze unieke vierkantshoeve, rustig gelegen in de dorpskern van Heers recht tegenover het gemeentehuis, is een uitdaging voor elke creatieve geest.
  5
  261 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Lommel
  Verkocht

  Lommel

  Gezellige, verrassend ruime woning op perceel van 1100 m², met achterliggend weiland van 4000m². De woning heeft op het gelijkvloers een gezellige woonkamer grenzend aan de zeer ruime keuken die uitkijkt op de mooie tuin. Verder is er een badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Zowel boven als beneden is een toilet voorzien.
 • Bouwgrond te koop in Herenthout
  In optie

  Herenthout € 225.500

  Perceel bouwgrond voor een vrijstaande woning, met achtergelegen weiland. Totale oppervlakte 5669 m².  De bouwgrond is 7 are en is gelegen in een goedgekeurde verkaveling, aan de verbindingsweg Herenthout-Wiekevorst. Het terrein is volledig bouwrijp gemaakt en ligt ca 70 cm boven de weg. Er is dus ook geen ophoging nodig.
 • Landbouw grond te koop in Retie

  Retie € 77.031

  Ruim perceel landbouwgrond / weiland hetwelke te bereiken is via een zandweg van de straat Duinkerken "Duynbergse Velden". Kadastraal bekend sectie H nummer 416A, voor een oppervlakte van 1ha 18a 51ca. De landbouwgronden zijn pachtvrij en beschikbaar einde dit jaar.
 • Landbouw grond te koop in Retie

  Retie € 55.516

  Ruim perceel landbouwgrond / weiland hetwelke te bereiken is via een zandweg van de straat Duinkerken "Duynbergse Velden". Kadastraal bekend sectie H nummer 425A, voor een oppervlakte van 85a 41ca. De landbouwgronden zijn pachtvrij en beschikbaar einde dit jaar. Ideaal voor de paardenliefhebber!
 • Grond te koop in Noorderwijk

  Noorderwijk € 395.000

  Domein van 4 hectare, met een straatbreedte van 200 meter, gelegen aan de Voortkapelseweg te Herentals/Noorderwijk. Het terrein bestaat deels uit een grasvlakte, een deel wordt bewonnen als akker.