Aanbod - Paardenvastgoed te koop

 • Hoeve te koop in Olen

  Olen Prijs op aanvraag

  Bijzondere projecteigendom op 2 hectare, deels gelegen in woongebied met landelijk karakter (ca 43 are) en deels in agrarisch gebied. Het eigendom omvat; een woning, een hoeve met schuur, een bouwgrond van 10 are en weiland. 
  4
  200 m²
  1
 • Hoeve te koop in Heers

  Heers € 599.000

  Deze unieke vierkantshoeve, rustig gelegen in de dorpskern van Heers recht tegenover het gemeentehuis, is een uitdaging voor elke creatieve geest.
  5
  261 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Herenthout

  Herenthout € 225.500

  Perceel bouwgrond voor een vrijstaande woning, met achtergelegen weiland. Totale oppervlakte 5669 m².  De bouwgrond is 7 are en is gelegen in een goedgekeurde verkaveling, aan de verbindingsweg Herenthout-Wiekevorst. Het terrein is volledig bouwrijp gemaakt en ligt ca 70 cm boven de weg. Er is dus ook geen ophoging nodig.
 • Landbouw grond te koop in Retie

  Retie € 71.106

  Ruim perceel landbouwgrond / weiland hetwelke te bereiken is via een zandweg van de straat Duinkerken "Duynbergse Velden". Kadastraal bekend sectie H nummer 416A, voor een oppervlakte van 1ha 18a 51ca. De landbouwgronden zijn pachtvrij.
 • Landbouw grond te koop in Retie

  Retie € 51.246

  Ruim perceel landbouwgrond / weiland hetwelke te bereiken is via een zandweg van de straat Duinkerken "Duynbergse Velden". Kadastraal bekend sectie H nummer 425A, voor een oppervlakte van 85a 41ca. De landbouwgronden zijn pachtvrij. Ideaal voor de paardenliefhebber!
 • Grond te koop in Noorderwijk

  Noorderwijk € 395.000

  Domein van 4 hectare, met een straatbreedte van 200 meter, gelegen aan de Voortkapelseweg te Herentals/Noorderwijk. Het terrein bestaat deels uit een grasvlakte, een deel wordt bewonnen als akker.