Aanbod - Woningen te koop

 • Huis te koop in Lier
  In optie

  Lier Prijs op aanvraag

  Praktische woning, grotendeels gerenoveerd, met 4 slaapkamers en stadtuintje, gelegen aan een invalsweg naar het centrum, binnen de Ring van Lier. De woning omvat; inkom-/traphal, woonkamer, ingerichte keuken, washoek, apart toilet, badkamer met douche, wc en lavabomeubel. Alle gelijkvloerse ruimtes zijn gevloerd met een keramische tegel.
  4
  130 m²
  1
 • Huis te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 569.000

  Prachtige, energiezuinige woning met vier slaapkamers, gelegen in een rustige straat op een perceel van 826 m². Deze woning omvat een inkomhal met gastentoilet, semi open keuken (vaatwasser, inductiekookplaat en koelkast) met eethoek, aansluitend berging en bureauruimte dewelke beschikt over polybeton vloer.
  4
  233 m²
 • Huis te koop in Lier
  In optie

  Lier Prijs op aanvraag

  Charmante rijwoning, volledig gerenoveerd met 2 slaapkamers, open keuken, terras en ruime tuin, in het stadscentrum gelegen (Klein beschrijf mogelijk!) De rijwoning werd volledig gerenoveerd en wordt momenteel verhuurd.
  2
  105 m²
  1
 • Huis te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 415.000

  Charmante villa op een perceel van 5922 m², omgeven door natuur en bos. Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal, woonkamer met ingewerkte open haard, gastentoilet, bureauruimte, wasplaats/berging. De keuken is volledig geïnstalleerd met aangrenzend een berging/wasplaats.
  4
  230 m²
  1
 • Huis te koop in Bouwel

  Bouwel € 238.000

  Ruime, te renoveren gezinswoning, met 3 slaapkamers, bureau en in te richten zolder (65m²). Centraal gelegen met grote tuin, bijgebouw en wegenis achteraan tot aan de garage. Goed gelegen gezingswoning, in een mooie woonstraat met laanbomen, op wandelsafstand van het centrum.
  3
  162 m²
  1
 • Villa te koop in Mol

  Mol € 439.000

  Zeer mooie woning met prachtige tuin in doodlopende straat op perceel van 1132 m² De woning is zeer  ruim en heel praktisch ingericht.
  4
  255 m²
  2
 • Huis te koop in Balen

  Balen € 275.000

  Ruime woning op een perceel van 1309 m². Op het gelijkvloers heb je een ruime woonkamer met veel lichtinval. Verder is er de keuken, wasplaats met douche en de garage is momenteel omgebouwd tot bureauruimte. Boven zijn er drie slaapkamers en een grote badkamer met ligbad, lavabo.
  3
  197 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 260.000

  Te renoveren vrijstaande woning met vier slaapkamers op een ruim perceel van 1690 m² met achteraan uitzicht op de natuur/bos. Indeling en omschrijving: inkomhal, ruime woonkamer, keuken, badkamer met toilet, enkele lavabo en douche. Vaste strap naar eerste verdieping met drie slaapkamers. Kelder (14m²).
  4
  144 m²
  1
 • Villa te koop in Herentals
  In optie

  Herentals € 895.000

  Moderne villa, gelegen op een zuid-georiënteerd perceel van 23 are, met een straatbreedte van ca 65 meter, in een residentiële verkaveling, met enkel plaatselijk verkeer, aan de rand van de stad.
  4
  314 m²
  1
 • Landhuis te koop in Olen

  Olen € 329.000

  Landelijk gelegen woning, bouwjaar 1986, op een perceel van 7160 m², op de grens van Herentals en Olen. De ideale gelegenheid voor kopers die houden van privacy.
  1
  127 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 259.000

  Zeer ruime woning met 5 slaapkamers en werkhuis op perceel van 565 m². Deze ruime woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime woonkamer , aparte eetkamer met inbouwhaard. Verder heb je de keuken en een badkamer met ligbad en lavabo. Apart toilet en garage. Achter de woonkamer is een veranda.
  5
  200 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 295.000

  Mooie, gezellige instapklare woning op een perceel van 492m². De woning bestaat op het gelijkvloers uit een gezellige woonkamer met half open, volledig geïnstalleerde keuken. Verder is er een wasplaats en slaapkamer. Achteraan is een ruime veranda. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en douche.
  4
  154 m²
  1
 • Huis te koop in Herenthout
  Nieuwe prijs

  Herenthout € 549.000

  Ruime hoeve met 5 slaapkamers, 2 badkamers, praktijk/bureauruimte met aparte ingang en twee ruime garages op een perceel van 3665 m². Indeling en omschrijving: ruime inkomhal met gastentoilet, volledig geïnstalleerde keuken met eethoek, berging en wasplaats met toegang tot het terras/tuin, woon/zitkamer met open haard.
  5
  451 m²
  2
 • Charmant huis te koop in Bouwel
  Verkocht

  Bouwel

  Charmante laagbouwwoning met twee slaapkamers en inpandige garage op een perceel van 887 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal met toilet, gezellige woonkamer met aansluitend de geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin. Nachthal, twee slaapkamers, badkamer ingericht met ligbad en lavabomeubel. Inpandige garage.
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 255.000

  Te renoveren vrijstaande woning met drie slaapkamers op een mooi perceel van 800 m². Deze woning omvat op het gelijkvloers een ruime inkomhal, tweedelige woonkamer, keuken met aansluitend een trap naar de kelder (10m²). Achterinkom die toegang geeft tot de veranda (12m²) en berging/wasplaats met toilet en lavabo.
  3
  140 m²
  1
 • Huis te koop in Balen

  Balen € 239.000

  Deze woning met veel potentiëel is gelegen op een perceel van 822 m². De woning is al grotendeels gerenoveerd.  Beneden heb je een ruime woonkamer met inbouwhaard,keuken,badkamer met ligbad. Op de opkelder is er een afgewerkte slaapkamer en boven zijn er 2 afgewerkte slaapkamers en  een zolderruimte.
  3
  121 m²
  2
 • Huis te koop in Willebroek
  In optie

  Willebroek € 310.000

  Centraal gelegen woning met drie slaapkamers, tuin en twee garages op een perceeloppervlakte van 476 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal met gastentoilet, bureauruimte/slaapkamer, ruime woonkamer met veel lichtinval aansluitend aan terras. Volledig geïnstalleerde keuken die toegang geeft tot de tuin.
  3
  184 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals
  In optie

  Herentals € 239.000

  Goed gelegen woning, in een mooie woonstraat met laanbomen, op wandelsafstand van het centrum. Deze te renoveren woning is volledig onderkelderd. Aan de achtergevel is er natuurlijk lichtinval in de kelder, via ramen in de gevel. Op de gelijkvloerse verdieping is er een inkom-/traphal, gastentoilet, woonkamer en ingerichte keuken.
  3
  172 m²
  1
 • Huis te koop in Dessel
  Verkocht

  Dessel

  Gezellige woning met twee slaapkamers op een perceel van 402m².
 • Hoeve te koop in Olen

  Olen € 345.000

  Te renoveren hoeve met schuur gelegen in woongebied met landelijk karakter. Het eigendom omvat; een vergunde woning aan de straatzijde met daarachter een historische hoeve met schuur, op een perceel van 1916 m².  De hoeve met schuur, die werd opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed, dient volledig gerenoveerd te worden.
  4
  200 m²
  1