Appartement te koop Prijs op aanvraag

Steegstraat 71 2490 Balen 2 1 152 m² 152 m²

Beschrijving

Residentie Steegsehoek is een residentieel nieuwbouwproject met 10 luxe BEN-appartementen en bijhorende berg- en parkeerplaatsen in de kelder. Het project wordt opgetrokken op de hoek van de Steegsebaan en de Steegstraat, in het centrum van Balen, op wandelafstand van supermarkten en andere winkels. In het ontwerp en bij de indeling van de appartementen werd er veel aandacht geschonken aan het praktisch en aangenaam wonen.

Het project bestaat uit 8 appartementen, 2 penthouses, 16 ondergrondse parkeerplaatsen en 9 kelderbergingen, dewelke bereikbaar zijn via een automatisch afsluitbare toegangspoort. Alle eigenaars kunnen genieten van de rust in de prachtige gezamenlijke tuin!! In de kelder is er eveneens een gemeenschappelijke fietsen- en vuilnisberging voorzien.

De appartementen hebben steeds 2 slaapkamers en beschikken allen over een lichte woonkamer met aansluitend een mooi terras. Ingerichte badkamer, apart gastentoilet, geïnstalleerde keuken en een berging. De koper zal inspraak hebben in de materialen.

EPB; Deze bijna energie neutrale appartementen zullen maximum een E20-peil hebben. Alle appartementen worden ook standaard uitgerust met vloerverwarming, screens voor de ramen en warmtepomp.

Bij het appartement is het verplicht een autostaanplaats en kelderberging bij aan te kopen voor € 18.000,00.

De werken zullen starten mei 2020, de oplevering is voorzien eind 2021! Het tuinontwerp is niet bindend.


Pandgegevens

Uw contactpersoon

Peeters Connie E: connie@buyens.be T: 0491070774