Eengezinswoning te koop Prijs op aanvraag

Venetielaan 5 2490 Balen 6 1 315 m² 4.964 m² 2

Beschrijving

Een gezellige zeer ruime woning, gelegen in een rustige straat op een perceel van 4964 m² met vóór- en achtertuin, tuinvijver en achteraan een partij dennenbomen.

Deze vroegere ingenieurswoning is gebouwd met zeer degelijke materialen.
Via de grote, luxueuze inkomhal heb je toegang tot de ruime woonkamer met een gezellige inbouwhaard en met prachtig uitzicht op de grote tuin Naast en in open verbinding met de woonkamer bevindt zich de eiken keuken met elektrisch kookvuur, oven, een ingebouwde vaatwasmachine en koelkast. Verder een apart toilet en aan de voorkant een kamer die als bureelruimte, mogelijk ook als bijkomende slaapkamer kan gebruikt worden.

Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers (één met kleine lavabo) en een ingerichte badkamer met ligbad/douche. Ook is er een gezellig balkon, dat mogelijk ook als wintertuin kan ingericht worden (meteen ook een bijkomende isolatie). Op de zolderverdieping

bevinden zich 2 slaapkamers, een potentieel tweede badkamer, voorlopig al voorzien van een lavabo. Daarnaast bevindt zich de ruime zolder en nog heel wat opbergruimte in de kruipzolder aan de andere zijde.

De woning is volledig onderkelderd, verdeeld in 4 kelderruimtes, dus met een zee aan ruimte!Alle buitenmuren zijn recent voorzien van spouwmuur-isolatie, terwijl ook de volledige zolder terdege werd geïsoleerd.Alle ramen zijn in dubbelglas, geplaatst in vijfvoudig geïsoleerde ramen (met uitzondering van de slaapkamers) en uitgerust met moderne, isolerende rolluiken; de verwarmingsketel werd zeer recent vernieuwd en overgeschakeld op gas.

Berekende energiescore: 175 Kwh/m²

Er is eveneens een overdekt (pergola) en ook een open terras, samen over 11m. Verder in de tuin bevindt zich een apart gebouw in dezelfde stijl als de woning, met dubbele garage.

Hou je van rust en natuur? Dan is dit een uitgelezen kans!

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Peeters Connie E: connie@buyens.be T: 0491070774