Gelijkvloerse verdieping te koop € 223.500

Steenweg op Oosthoven 16 2360 Oud-Turnhout 2 1 96 m² 28 m²

Beschrijving

E-peil<20! Gelijkvloers 2-slpk-appartement, met tuintje, gesitueerd rechts in de Residentie De Aa.

Het appartement omvat; een rechtstreekse inkomhal via de zijgevel, gastentoilet, woonkamer met open ingerchte keuken, berging, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers. Aansluitend aan de woonkamer geschikt dit appartement over een privatief tuintje, met Z-W oriëntering.

Residentie De Aa is een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout.

Het gebouw heeft 4 gelijkvloerse appartementen, met privatieve tuintjes, 4 appartementen op de 1ste verdieping en 3 op de 2de verdieping en is voorzien van een lift. Alle appartementen beschikken over een mooi terras. Ondergronds zijn er garageboxen, met kantelpoort en bergingen. De ondergrondse verdieping is bereikbaar via de lift, via een autolift of via de trap.  
De achtergevel van het gebouw is zuid-west georiënteerd.

De schrijnwerkerij is in thermisch onderbroken gemoffelde aluminium met drie dubbele isolerende beglazing (K-waarde 0,6). Elk appartement beschikt voor de centrale verwarming over een hoogrendementsketel op aardgas. Het ventilatiesysteem is van het type-D. Bovendien worden er ook nog zonnepanelen geplaatst. Het E-peil van deze appartementen zal lager zijn dan E20, waardoor de koper gedurende 5 jaar een korting van 100% op zijn KI zal krijgen.

Alle appartementen krijgen een hoge afwerkingsgraad. De kopers hebben inspraak in de afwerking van hun appartement.

In de gemeenschappelijke tuin achteraan, is er een bijgebouw met fietsenstalling en afvalberging.

Verkoop onder de Wet Breyne. Verkooprechten op de grond en BTW op de constructie. 

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Peeters Connie E: connie@buyens.be T: 0491070774