Nieuwbouw Asdonckstraat - Leopoldsburg vanaf € 385.000

Asdonckstraat , 3970 Leopoldsburg
3

Omschrijving Ref.: 5292249

Twee halfopen nieuwbouw woningen met drie slaapkamers en tuin op een perceel van 450 m² te Heppen.

Het perceel is gelegen in een groene omgeving met een groen achteraanzicht en op een korte afstand van het centrum van Heppen en Leopoldsburg. De oprit van de E313 is vlot bereikbaar evenals station Leopoldsburg. In de rechtstreekse omgeving van winkels, kleuter- en basisschool, publiek zwembed en vlakbij het recreatiedomein "De Merel".

Indeling: Inkomhal met gastentoilet en wasplaats/berging. Woonkamer met open geïnstalleerde keuken en schuifdeur naar het terras en tuin, zonnig zuid-west georiënteerd. Het achterzicht in de tuin is volledig groen! Trap naar de verdieping met nachthal, apart toilet en badkamer ingericht met douche, bad en lavabomeubel. Er zijn drie slaapkamers.
Buiten: Oprit in waterdoorlatende klinkers, terras en tuin.

Deze energiezuinige woningen zullen een max E-peil hebben van 20 en zijn bijna energie neutraal (BEN woning).

Regenwaterput van 5000 liter met pomprecuperatie. CV met vloerverwarming. Premontage voor airco. Ventilatiesysteem D. 4 zonnepanelen van 420 wp.

De oplevering is voorzien 9 maanden na aanvang van de werken.

Niet gevonden wat u zocht?

De zoektocht naar uw nieuwe thuis kan lang en frustrerend zijn. Schrijf u in op onze 'Hou me op de hoogte' en laat ons uw zoekwensen achter. Wij zorgen er persoonlijk voor u op de hoogte te houden van ons meest recent aanbod dat past in uw zoekcriteria.
Schrijf u nu in
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon
U moet deze voorwaarden aanvaarden.
Nieuwbouw Asdonckstraat
Huis
Asdonckstraat, 3970 Leopoldsburg
U moet deze voorwaarden aanvaarden.