Projecten

 • Verkaveling Rusven

  Balen - Verkaveling Rusven

  Verkaveling Rusven is gelegen in Balen Wezel en telt 46 bouwpercelen, waarvan 34 gronden voor open bebouwing, al dan niet met een gekoppelde garage/carport, en 12 gronden voor half open bebouwing. De verkaveling wordt op een natuurlijke wijze in 2 gesplitst door de Molse Nete. Via een voetgangersbruggetje kan men van het ene naar het andere deel wandelen.
  vanaf € 68.000
 • Steegsehoek

  Balen - Steegsehoek

  Residentie Steegsehoek is een residentieel nieuwbouwproject met 10 luxe BEN-appartementen en bijhorende berg- en parkeerplaatsen in de kelder. Het project wordt opgetrokken op de hoek van de Steegsebaan en de Steegstraat, in het centrum van Balen, op wandelafstand van supermarkten en andere winkels. In het ontwerp en bij de indeling van de appartementen werd er veel aandacht geschonken aan het praktisch en aangenaam wonen.
  vanaf € 269.024
  2
 • Residentie Julien

  Herentals - Residentie Julien

  VOLLEDIG VERKOCHT!! In hartje Herentals, op wandelafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark, werden er boven een groot winkelpand 6 ruime luxe appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn reeds volledig afgewerkt en geschilderd, met andere woorden; instapklaar !
  verkocht
 • BEN-woningen Voortkapel

  Westerlo - BEN-woningen Voortkapel

  In Voortkapel, deelgemeente Westerlo, worden 6 nieuwbouw BEN-woningen gebouwd, tussen de straat Ter Voort en de Ernest Claesstraat. Deze traditioneel gebouwde woningen beschikken allen over 3 slaapkamers, ruime woonvertrekken en een ingerichte keuken en badkamer. De 2 woningen aan de straat Ter Voort hebben bovendien een ruime kelder. Alle woningen zullen maximum een E30-peil hebben.
  verkocht
 • Residentie Frans Verbinnen

  Olen - Residentie Frans Verbinnen

  TE HUUR: In het centrum van Olen worden 16 huurappartementen gebouwd. Deze energiezuinige appartementen van de Residentie Frans Verbinnen situeren zich in een groene omgeving. Alle appartementen hebben een mooi terras aan de woonkamer, open ingerichte keuken (met koelkast, vaatwasser, dampkap en kookplaat…
  verkocht
 • Residentie Cools

  Balen - Residentie Cools

  VOLLEDIG VERKOCHT voor aanvang van de bovengrondse werken !!  Residentie Cools is een nieuw appartementsgebouw dat wordt opgetrokken in het centrum van Balen, op 50 meter van de Markt en nabij het station. Alle 10 BEN-appartementen beschikken over een mooi zuidgericht terras. Er zijn 2 liften in het gebouw en ondergronds is er plaats voor 16 wagens.
  verkocht
 • Zandvliet

  Dessel - Zandvliet

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Kleinschalig nieuwbouwproject van 4 moderne appartementen met achterliggende garages, gelegen nabij het centrum van Dessel. De terrassen en privatieve achtertuintjes van deze appartementen zijn zuid-georiënteerd. De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd (behoudens schilderwerken).
  verkocht
 • Residentie Notenlaer

  Mol - Residentie Notenlaer

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Residentie Notenlaer werd samengesteld uit eerste klas materialen en is ontworpen in een moderne en frisse architectuur. Het project situeert zich in het centrum van Mol Achterbos, aan het kerkplein, op de hoek van de Jozef Calasanzstraat. De bakker, beenhouwer en een school bevinden zich op enkele stappen van dit project.
  verkocht
 • Residentie Saturnus

  Herentals - Residentie Saturnus

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Het nieuwbouwproject Residentie Saturnus werd opgetrokken op de hoek van de Lierseweg en de Sint Jansstraat, in hartje Herentals, op wandelafstand van het station, op enkele stappen van het winkelcentrum, tegenover een supermarkt. De Lierseweg verbindt het centrum van de stad met de Ring rond Herentals. Een vlotte verbinding naar de E313 is dus ook een feit.
  verkocht
 • Burgemeester Adriaensenlaan

  Meerhout - Burgemeester Adriaensenlaan

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers en achterliggende garages, gelegen aan een invalsweg vanuit Meerhout-Gestel, naar de Markt van Meerhout. Deze ligging biedt tevens een snelle verbinding met snelweg E313 Antwerpen-Hasselt.  Dit stijlvolle nieuwbouwproject wordt gebouwd met 8 wooneenheden en is voorzien van een lift in het gebouw. Er worden hoogwaardige…
  verkocht
 • Verkaveling Lankem - fase 2

  Morkhoven - Verkaveling Lankem - fase 2

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze 2de fase van verkaveling Lankem bestaat uit 8 loten voor half open bebouwing, centraal gelegen in een nieuwe, landelijke verkaveling, tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht
 • Verkaveling Lankem

  Morkhoven - Verkaveling Lankem

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze nieuwe, landelijk gelegen verkaveling, situeert zich tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht
 • Residentie Bristelhof

  Mol - Residentie Bristelhof

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Prachtig project van 14 nieuwbouwappartementen in het centrum van Mol. De ondergrondse garage is bereikbaar via de achtergelegen straat.  Het betreft appartementen met één of twee slaapkamers, die worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is er bijvoorbeeld tri-beglazing, driepuntssluiting en spionoog in inkomdeuren en videofoon.
  verkocht
 • Rozenlaan

  Gierle - Rozenlaan

  Nieuwe ééngezinswoningen, gebouwd in een hedendaagse stijl, met zeer degelijke materialen en een uitstekende afwerking. De volledige gelijkvloerse verdiepingen zijn voorzien van een duurzame keramische vloertegel. De woonkamers kijken uit op de tuin. De keukens zijn geïnstalleerd met alle hedendaagse toestellen. Palende aan de keukens zijn er ruime bergingen.
  verkocht
 • Augustijnenpark fase 4

  Herentals - Augustijnenpark fase 4

  VOLLEDIG VERKOCHT !! De laatste fase van Residentie Augustijnenpark (fase 4) is afgewerkt. Het project situeert zich in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Herentals, vlakbij de ring met tal van invalswegen, die een gemakkelijke verbinding naar en van de omliggende steden en autosnelweg garandeert, op wandelafstand van de jachthaven van Herentals. 
  verkocht
 • Bossestraat

  Mol - Bossestraat

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit modern nieuwbouwproject is gelegen nabij het centrum en het station van Mol. Het project omvat 7 appartementen waarvan 4 met 2 slaapkamers en 3 appartementen met 1 slaapkamer. Er is een lift in het gebouw. Elk appartement beschikt over een aangenaam terras.  In de kelder van het gebouw bevinden zich autostaanplaatsen.  
  verkocht
 • Spoorweglei

  Lier - Spoorweglei

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit appartementencomplex bestaat uit 14 één-slaapkamer-appartementen. Het is gelegen in het centrum van Lier, nabij het station. Deze appartementen/studio's beschikken over een mooi terras. De gelijkvloerse appartementen hebben tevens een tuintje. Achter deze tuintjes bevinden zich de autostaanplaatsen (optioneel bij aan te kopen), met de wagen bereikbaar via de Eeuwfeestlaan.
  verkocht
 • Sluis

  Mol - Sluis

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit nieuw te bouwen project omvat 4 gelijkvloerse één-slaapkamer-appartementen met een privatief tuintje en 4 duplex appartementen, met 2 slaapkamers en een mooi zuid-georiënteerd terras. De gelijkvloerse appartementen omvatten; een inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open ingerichte keuken, berging/wasplaats, ingerichte badkamer en één ruime slaapkamer.
  verkocht
 • Residentie Liersveld

  Herentals - Residentie Liersveld

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit nieuwbouw appartementencomplex bestaat uit 9 appartementen met zuid georiënteerde terrassen en achterliggende garageboxen, bereikbaar via de Bevrijdingsstraat. Het gebouw is ontworpen in moderne stijl, waarbij er bijzondere aandacht is besteed aan de isolatie- en ventilatienormen.  Het project situeert langs de Lierseweg. De winkelstraat en de Grote Markt liggen op wandelafstand.
  verkocht