Projecten

 • Residentie Julien

  Herentals - Residentie Julien

  In hartje Herentals, op wandelafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark, werden er boven een groot winkelpand 6 ruime luxe appartementen gebouwd. Deze appartementen zijn reeds volledig afgewerkt en geschilderd, met andere woorden; instapklaar !
  vanaf € 339.000
  3
 • Residentie Sint Janneke

  Herentals - Residentie Sint Janneke

  Een uniek project in een unieke omgeving. Het nieuwe bouwproject Residentie Sint Janneke wordt opgetrokken aan de rand van het Albert Kanaal, net buiten de Ring van Herentals en tegenover de woonwijk De Molekens. Het project omvat een speels gebouw, met 2 kernen, waarbij grote glaspartijen  en vlakke vormen een imposant volume vormen, met uitzicht op het kanaal.
  vanaf € 177.675
  1 - 3
 • BEN-woningen Voortkapel

  Westerlo - BEN-woningen Voortkapel

  In Voortkapel, deelgemeente Westerlo, worden 6 nieuwbouw BEN-woningen gebouwd, tussen de straat Ter Voort en de Ernest Claesstraat. Deze traditioneel gebouwde woningen beschikken allen over 3 slaapkamers, ruime woonvertrekken en een ingerichte keuken en badkamer. De 2 woningen aan de straat Ter Voort hebben bovendien een ruime kelder. Alle woningen zullen maximum een E30-peil hebben.
  vanaf € 335.000
  3
 • Residentie Frans Verbinnen

  Olen - Residentie Frans Verbinnen

  TE HUUR: In het centrum van Olen worden 16 huurappartementen gebouwd voor actieve senioren. Deze energiezuinige appartementen van de Residentie Frans Verbinnen situeren zich in een groene omgeving. Alle appartementen hebben een mooi terras aan de woonkamer, open ingerichte keuken (met koelkast, vaatwasser, dampkap en kookplaat…
  vanaf € 670
  1 - 3
 • Residentie Cools

  Balen - Residentie Cools

  VOLLEDIG VERKOCHT voor aanvang van de bovengrondse werken !!  Residentie Cools is een nieuw appartementsgebouw dat wordt opgetrokken in het centrum van Balen, op 50 meter van de Markt en nabij het station. Alle 10 BEN-appartementen beschikken over een mooi zuidgericht terras. Er zijn 2 liften in het gebouw en ondergronds is er plaats voor 16 wagens.
  prijs op aanvraag
 • Zandvliet

  Dessel - Zandvliet

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Kleinschalig nieuwbouwproject van 4 moderne appartementen met achterliggende garages, gelegen nabij het centrum van Dessel. De terrassen en privatieve achtertuintjes van deze appartementen zijn zuid-georiënteerd. De appartementen worden volledig afgewerkt opgeleverd (behoudens schilderwerken).
  verkocht
 • Residentie De Aa

  Oud-Turnhout - Residentie De Aa

  E-peil<20!!!!Residentie De Aa is een modern appartementsgebouw dat wordt opgetrokken op wandelafstand van het centrum van Oud-Turnhout. Het gebouw heeft 4 gelijkvloerse appartementen, met privatieve tuintjes, 4 appartementen op de 1ste verdieping en 3 op de 2de verdieping en is voorzien van een lift.
  vanaf € 223.500
  2
 • Residentie Notenlaer

  Mol - Residentie Notenlaer

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Residentie Notenlaer werd samengesteld uit eerste klas materialen en is ontworpen in een moderne en frisse architectuur. Het project situeert zich in het centrum van Mol Achterbos, aan het kerkplein, op de hoek van de Jozef Calasanzstraat. De bakker, beenhouwer en een school bevinden zich op enkele stappen van dit project.
  verkocht
 • Residentie Saturnus

  Herentals - Residentie Saturnus

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Het nieuwbouwproject Residentie Saturnus werd opgetrokken op de hoek van de Lierseweg en de Sint Jansstraat, in hartje Herentals, op wandelafstand van het station, op enkele stappen van het winkelcentrum, tegenover een supermarkt. De Lierseweg verbindt het centrum van de stad met de Ring rond Herentals. Een vlotte verbinding naar de E313 is dus ook een feit.
  verkocht
 • Verkaveling Rusven

  Balen - Verkaveling Rusven

  Verkaveling Rusven is gelegen in Balen Wezel en telt 46 bouwpercelen, waarvan 34 gronden voor open bebouwing, al dan niet met een gekoppelde garage/carport, en 12 gronden voor half open bebouwing. De verkaveling wordt op een natuurlijke wijze in 2 gesplitst door de Molse Nete. Via een voetgangersbruggetje kan men van het ene naar het andere deel wandelen.
  vanaf € 68.000
 • Burgemeester Adriaensenlaan

  Meerhout - Burgemeester Adriaensenlaan

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Nieuwbouwappartementen met 1 of 2 slaapkamers en achterliggende garages, gelegen aan een invalsweg vanuit Meerhout-Gestel, naar de Markt van Meerhout. Deze ligging biedt tevens een snelle verbinding met snelweg E313 Antwerpen-Hasselt.  Dit stijlvolle nieuwbouwproject wordt gebouwd met 8 wooneenheden en is voorzien van een lift in het gebouw. Er worden hoogwaardige…
  verkocht
 • Verkaveling Lankem - fase 2

  Morkhoven - Verkaveling Lankem - fase 2

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze 2de fase van verkaveling Lankem bestaat uit 8 loten voor half open bebouwing, centraal gelegen in een nieuwe, landelijke verkaveling, tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht
 • Verkaveling Lankem

  Morkhoven - Verkaveling Lankem

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze nieuwe, landelijk gelegen verkaveling, situeert zich tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht
 • Residentie Bristelhof

  Mol - Residentie Bristelhof

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Prachtig project van 14 nieuwbouwappartementen in het centrum van Mol. De ondergrondse garage is bereikbaar via de achtergelegen straat.  Het betreft appartementen met één of twee slaapkamers, die worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Zo is er bijvoorbeeld tri-beglazing, driepuntssluiting en spionoog in inkomdeuren en videofoon.
  verkocht
 • Bijenhof

  Berlaar - Bijenhof

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Nieuw te bouwen woningen in een nieuwe rustige verkaveling, op bouwpercelen van 270 m² tot 401 m². Het betreft  half open en gesloten bebouwingen, met een gevelbreedte van 7 meter en naastgelegen garage of inpandige garage. Traditionele bouwwijze, vrije keuze naar indeling en bouwstijl. 
  verkocht
 • Woonerf Solida

  Lier - Woonerf Solida

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Prachtig project van 8 nieuwe woningen, gelegen in een nieuw aangelegde straat, met enkel plaatselijk verkeer, binnen de Ring van Lier. Van hieruit heeft men een vlotte verbinding, zowel naar het centrum van de stad, als naar de uitvalswegen naar Antwerpen en Mechelen.
  verkocht
 • Rozenlaan

  Gierle - Rozenlaan

  Nieuwe ééngezinswoningen, gebouwd in een hedendaagse stijl, met zeer degelijke materialen en een uitstekende afwerking. De volledige gelijkvloerse verdiepingen zijn voorzien van een duurzame keramische vloertegel. De woonkamers kijken uit op de tuin. De keukens zijn geïnstalleerd met alle hedendaagse toestellen. Palende aan de keukens zijn er ruime bergingen.
  verkocht
 • Augustijnenpark fase 4

  Herentals - Augustijnenpark fase 4

  VOLLEDIG VERKOCHT !! De laatste fase van Residentie Augustijnenpark (fase 4) is afgewerkt. Het project situeert zich in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Herentals, vlakbij de ring met tal van invalswegen, die een gemakkelijke verbinding naar en van de omliggende steden en autosnelweg garandeert, op wandelafstand van de jachthaven van Herentals. 
  verkocht
 • Bossestraat

  Mol - Bossestraat

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit modern nieuwbouwproject is gelegen nabij het centrum en het station van Mol. Het project omvat 7 appartementen waarvan 4 met 2 slaapkamers en 3 appartementen met 1 slaapkamer. Er is een lift in het gebouw. Elk appartement beschikt over een aangenaam terras.  In de kelder van het gebouw bevinden zich autostaanplaatsen.  
  verkocht
 • Spoorweglei

  Lier - Spoorweglei

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit appartementencomplex bestaat uit 14 één-slaapkamer-appartementen. Het is gelegen in het centrum van Lier, nabij het station. Deze appartementen/studio's beschikken over een mooi terras. De gelijkvloerse appartementen hebben tevens een tuintje. Achter deze tuintjes bevinden zich de autostaanplaatsen (optioneel bij aan te kopen), met de wagen bereikbaar via de Eeuwfeestlaan.
  verkocht