Projecten

 • Spoorweglei

  Lier - Spoorweglei

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit appartementencomplex bestaat uit 14 één-slaapkamer-appartementen. Het is gelegen in het centrum van Lier, nabij het station. Deze appartementen/studio's beschikken over een mooi terras. De gelijkvloerse appartementen hebben tevens een tuintje. Achter deze tuintjes bevinden zich de autostaanplaatsen (optioneel bij aan te kopen), met de wagen bereikbaar via de Eeuwfeestlaan.
  verkocht
 • Sluis

  Mol - Sluis

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit nieuw te bouwen project omvat 4 gelijkvloerse één-slaapkamer-appartementen met een privatief tuintje en 4 duplex appartementen, met 2 slaapkamers en een mooi zuid-georiënteerd terras. De gelijkvloerse appartementen omvatten; een inkomhal, gastentoilet, woonkamer met open ingerichte keuken, berging/wasplaats, ingerichte badkamer en één ruime slaapkamer.
  verkocht
 • Residentie Liersveld

  Herentals - Residentie Liersveld

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Dit nieuwbouw appartementencomplex bestaat uit 9 appartementen met zuid georiënteerde terrassen en achterliggende garageboxen, bereikbaar via de Bevrijdingsstraat. Het gebouw is ontworpen in moderne stijl, waarbij er bijzondere aandacht is besteed aan de isolatie- en ventilatienormen.  Het project situeert langs de Lierseweg. De winkelstraat en de Grote Markt liggen op wandelafstand.
  verkocht