Projecten

 • Verkaveling Heibloemlaan

  Grobbendonk - Verkaveling Heibloemlaan

  Residentieel gelegen verkaveling, in woonparkgebied, gelegen in een rustige bosrijke buurt, doch met goede verbinding naar de E313-autostrade. Deze west-georiënteerde villapercelen zijn bestemd voor eengezinswoningen. Complementaire functies zoals kantoor of vrij beroep zijn toegelaten, mits wonen de hoofdfunctie blijft. De maximum bebouwbare oppervlakte op een perceel bedraagt 250 m², bijgebouwen inbegrepen.
  vanaf € 290.000
 • Verkaveling Rusven

  Balen - Verkaveling Rusven

  Verkaveling Rusven is gelegen in Balen Wezel en telt 46 bouwpercelen, waarvan 34 gronden voor open bebouwing, al dan niet met een gekoppelde garage/carport, en 12 gronden voor half open bebouwing. De verkaveling wordt op een natuurlijke wijze in 2 gesplitst door de Molse Nete. Via een voetgangersbruggetje kan men van het ene naar het andere deel wandelen.
  vanaf € 68.000
 • Verkaveling Lankem - fase 2

  Morkhoven - Verkaveling Lankem - fase 2

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze 2de fase van verkaveling Lankem bestaat uit 8 loten voor half open bebouwing, centraal gelegen in een nieuwe, landelijke verkaveling, tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht
 • Verkaveling Lankem

  Morkhoven - Verkaveling Lankem

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Deze nieuwe, landelijk gelegen verkaveling, situeert zich tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
  verkocht