Projecten

 • BEN-woningen Voortkapel

  Westerlo - BEN-woningen Voortkapel

  In Voortkapel, deelgemeente Westerlo, worden 6 nieuwbouw BEN-woningen gebouwd, tussen de straat Ter Voort en de Ernest Claesstraat. Deze traditioneel gebouwde woningen beschikken allen over 3 slaapkamers, ruime woonvertrekken en een ingerichte keuken en badkamer. De 2 woningen aan de straat Ter Voort hebben bovendien een ruime kelder. Alle woningen zullen maximum een E30-peil hebben.
  vanaf € 335.000
  3
 • Bijenhof

  Berlaar - Bijenhof

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Nieuw te bouwen woningen in een nieuwe rustige verkaveling, op bouwpercelen van 270 m² tot 401 m². Het betreft  half open en gesloten bebouwingen, met een gevelbreedte van 7 meter en naastgelegen garage of inpandige garage. Traditionele bouwwijze, vrije keuze naar indeling en bouwstijl. 
  verkocht
 • Woonerf Solida

  Lier - Woonerf Solida

  VOLLEDIG VERKOCHT !! - Prachtig project van 8 nieuwe woningen, gelegen in een nieuw aangelegde straat, met enkel plaatselijk verkeer, binnen de Ring van Lier. Van hieruit heeft men een vlotte verbinding, zowel naar het centrum van de stad, als naar de uitvalswegen naar Antwerpen en Mechelen.
  verkocht
 • Rozenlaan

  Gierle - Rozenlaan

  Nieuwe ééngezinswoningen, gebouwd in een hedendaagse stijl, met zeer degelijke materialen en een uitstekende afwerking. De volledige gelijkvloerse verdiepingen zijn voorzien van een duurzame keramische vloertegel. De woonkamers kijken uit op de tuin. De keukens zijn geïnstalleerd met alle hedendaagse toestellen. Palende aan de keukens zijn er ruime bergingen.
  verkocht