Handel-kantoor te huur

 • Commercieel gelijkvloers te huur in Mol
  Nieuw

  Mol € 2.000

  Instapklaar handelspand op een ideale handelslocatie, met veel passage, in het centrum van Mol. Het handelspand, momenteel ingericht als kledingzaak, beschikt over een winkelruimte (120 m²) met paskamers, bureauruimte, kelder, koer en opslagplaats. De winkelruimte werd in 2011 volledig vernieuwd!
  185 m²
 • Individuele handelszaak te huur in Herentals

  Herentals € 990

  Commercieel zeer goed gelegen handelspand, in het stadsentrum. De oppervlakte van het handelspand bedraagt 86 m². Te gebruiken als handelspand of kantoorruimte ingericht met kitchenette, toilet met lavabo en betegelde vloer. Volledig uitgerust met instelbare LED verlichting.
  86 m²
 • Individuele handelszaak te huur in Herentals

  Herentals € 1.500

  Commercieel top gelegen handelspand in hartje Herentals. Indeling: Ruime etalage, handelsruimte met een oppervlakte van 187 m². Keukengedeelte en apart toilet. Berging en achterinkom (Wasserijstraat). Het pand is in een nette staat en recent volledig geschilderd. Perfect voor een winkel of kledingzaak in de winkelstraat van Herentals!
  187 m²
 • Individuele handelszaak te huur in Mol
  In optie

  Mol Prijs op aanvraag

  Mooi gerenoveerde commerciële ruimte in centrum Mol. Het pand is voorzien van geïnstalleerde keuken, toilet en douche. Ideaal als kantoorruimte of praktijk. (Geen voedingswinkel toegestaan) Pop-up mogelijk!
  109 m²
 • Gebouw voor gemengd gebruik te huur in Herentals
  In optie

  Herentals Prijs op aanvraag

  Goed gelegen handelspand op een toplocatie in de winkelstraat van Herentals. Indeling: winkel/commerciële ruimte (ca. 40 m²), stockageruimten (18 m²), kelder, toilet. Er zijn uitgebreide etalagemogelijkheden! Vaste trap naar de eerste verdieping waar zich een duplex appartement bevindt.
  60 m²