Te huur

 • Appartement te huur in Herentals
  Verhuurd

  Herentals

  Appartement op de 2de verdieping met lift, 2 slaapkamers, terras en ondergrondse autostaanplaats, gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum en station van Herentals alsook nabij de ring, welke een vlotte verbinding garandeert naar de autosnelweg E313 en de omliggende steden.
 • Appartement te huur in Mol

  Mol € 685

  Gezellig dakappartement op de derde verdieping met twee/drie slaapkamers. Indeling: woonkamer met open keuken en aangrenzende berging. Verder zijn er twee slaapkamers, ingerichte badkamer met ligbad en apart toilet. Via de trap in de woonkamer toegang naar een ruime zolderkamer. Een afgesloten garage is inbegrepen in de huurprijs!
  2
  126 m²
  1
 • Individuele handelszaak te huur in Herentals

  Herentals € 1.400

  Recent handelspand van 156m², met 75m² kelderruimte. Gelegen in het centrum van de stad. Het pand heeft de volgende indeling: drie grote ruimtes, een ingerichte keuken, toilet, lift en een ruime droge kelder. Centrale verwarming met aardgas. Mooie etalage! Geschikt voor meerdere doeleinden.
  156 m²
 • Service flats te huur in Herentals

  Herentals € 925

  Luxueuze seniorenflat, voorzien van alle wooncomfort en veiligheid, aangepast aan de huisvestingsbehoeften van ouderen. 
  1
  50 m²
  1
 • Winkelpand te huur in Mol

  Mol € 850

  Handelspand van 64 m² op goede locatie met parkeerplaats voor de deur. Er is een kleine keuken voorzien,toilet en lavabo. EPC in aanvraag.
  64 m²
 • Winkelpand te huur in Balen

  Balen Prijs op aanvraag

  Zeer ruim winkelpand van 1000 m² in centrum Balen met zeer veel  parkeerruimte. Een zeer ruim winkelpand met mooie houten wand als scheiding tussen winkel en magazijn met kantoor. Wand kan weggenomen worden om nog meer winkelruimte te creëren. Achter de winkel heb je een weiland dat dienst doet als parkeerruimte.
  1000 m²