Woningen te huur

 • Huis te huur in Herentals
  Verhuurd

  Herentals

  Volledig gerenoveerde stadswoning, met drie slaapkamers, terras en fietsenwegenis achteraan. Gelegen nabij het centrum van Herentals. Inkomhal met gastentoilet, woonkamer met open geïnstalleerde keuken, aansluitend met berging/wasplaats.
 • Huis te huur in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 650

  Charmante woning met drie slaapkamers in het centrum van Herentals. Indeling: Inkomhal, leefruimte (35 m²), geïnstalleerde keuken, badkamer met douche in bad, lavabo, toilet en voorziening voor wasmachine.
  3
  106 m²
  1
 • Huis te huur in Herentals

  Herentals € 750

  Leuke stadswoning, met mooi terras (koer), gelegen in een rustige woonstraat, in het centrum van Herentals.  De woning omvat; inkom/traphal, gastentoilet, woonkamer met open ingerichte keuken, wasplaats en koer. Kelderberging. Op de 1ste verdieping; ingerichte badkamer met ligbad met douchescherm, toilet en lavabomeubel, 2 slaapkamers.
  3
  125 m²
  1
 • Huis te huur in Vorselaar
  Verhuurd

  Vorselaar

  Volledig gerenoveerd, instapklare woning met terras en tuin, gelegen in een rustige buurt, nabij het centrum van Vorselaar. Indeling; inkom-/traphal, ruime woonkamer met zeer veel lichtinval, volledig ingerichte nieuwe keuken en toilet.