Aanbod - Woningen te huur

 • Huis te huur in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 800

  Mooi gerenoveerde stadswoning met vier slaapkamers en dit zeer centraal gelegen in Herentals. Indeling en omschrijving: Inkomhal, woonkamer met aansluitend volledig geïnstalleerde keuken die rechtstreeks toegang geeft tot het terras. Gastentoilet met lavabo. Ruime kelder.
  4
  130 m²
  1
 • Charmant huis te huur in Herentals

  Herentals € 1.200

  Volledig gerenoveerde charmante woning, met paardenstallen en weiland, gelegen te midden van de natuur, op ca 1,5 hectare. Deze compacte woning werd voorzien van hedendaagse energetische technieken, zoals; ventilatiesysteem-D en vloerverwarming met warmtepomp.
  2
  105 m²
  1
 • Huis te huur in Olen
  Verhuurd

  Olen

  Half open bebouwing met drie slaapkamers, grote tuin en garage, gelegen in rustige straat nabij het centrum en de op- en afrit van de E313 autostrade. Indeling en omschrijving: inkomhal met gastentoilet, berging met douche en lavabo, volledig geïnstalleerde keuken, woonkamer die rechtstreeks toegang geeft tot het terras en tuin.
 • Villa te huur in Grobbendonk

  Grobbendonk € 3.250

  Volledig gerenoveerde recente villa in een landelijke Amerikaanse stijl, traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle muren werden in traditioneel metselwerk opgetrokken en de buitengevelbekleding bestaat uit een harde kunststof. De villa werd gebouwd in 2005, maar werd pas volledig gerenoveerd.
  4
  320 m²
  2