Aanbod - te koop

 • Boerderij te koop in Kontich
  Nieuw

  Kontich Prijs op aanvraag

  Verkrotte boerderij op een perceel van 1,7 hectare, gelegen in agrarisch gebied, op ca 5 km van een op- en afrit van de E19-autostrade. De gronden zijn verpacht. De hoeve ligt aan een onverharde weg en is geïnventariseerd als krotwoning. Voorheen had deze boerderij 2 huisnummers, nl. Nonnenbos 19 en 21.
  264 m²
 • Duplex te koop in Balen
  Nieuwe prijs

  Balen € 229.500

  Duplex appartement (110m²) met oa. drie slaapkamers, zonnig terras en bijbehorende garage in een klein gebouw van slechts drie appartementen. Indeling en opmschrijving: Eigen inkomhal met inpandige garage met automatische poort en trap naar de 1ste verdieping;
  3
  110 m²
  1
 • Hoeve te koop in Balen

  Balen € 349.000

  Ruime, te renoveren hoeve met naastliggende bouwgrond (onder voorbehoud van vergunning) en achterliggend weiland. Totale perceelsoppervlakte van 6.530 m². De hoeve heeft drie slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer, toilet.
  3
  167 m²
  1
 • Huis te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 296.241

  BEN-woning (E-peil < 30), half open bebouwing, met garage, gelegen in een rustige nieuwe verkaveling, in het centrum van Geel / Zammel. De woning wordt aangeboden casco met technieken. De elektrische installatie, verwarmingsinstallatie, ventilatiesysteem, zonnepanelen, sanitaire leidingen, PUR en chape zijn dus inbegrepen.
  3
  146 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 295.000

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over een garagebox met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Huis te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 359.000

  Energiezuinige woning, gelegen in een rustige woonwijk, met zuid-georiënteerde tuin, die recent volledig heraangelegd werd. De woning omvat; inkom, gastentoilet, woonkamer met aansluitend een grote veranda. Deze veranda is zuid-georiënteerd en beschikt over screens (zonnewering).
  3
  147 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 249.000

  Gezellige woning op een perceel van 466 m², gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum. De woning werd al grotendeels gerenoveerd. Zo werden er nieuwe ramen geplaatst, een condensatieketel op aardgas, de elektriciteit vernieuwd en de badkamer.
  3
  152 m²
  1
 • Appartement te koop in Merksem
  Nieuw

  Merksem € 132.000

  Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping met vernieuwde lift, vlakbij winkels en invalswegen naar Antwerpen. Vanuit de inkomhal bereik je de leefruimte die zicht geeft op een gerenoveerd terras. De keuken is niet volledig geïnstalleerd en is aan vernieuwing toe.
  2
  90 m²
  1
 • Huis te koop in Geel
  In optie

  Geel € 311.559

  Instapklare BEN-woning (E-peil < 30), half open bebouwing, gelegen op het einde van een doodlopende straat, naast een groenzone, in het centrum van Geel / Zammel. Indeling en omschrijving; Inkomhal met gastentoilet en trap naar de eerste verdieping.
  3
  146 m²
  1
 • Bedrijfsgebouw te koop in Olen
  Nieuw

  Olen € 250.000

  Magazijn van ca 500 m², gelegen op een perceel grond van 1040 m², in de woonzone. Het perceel heeft een straatbreedte van ca 17 meter. Dit magazijn kan aangewend worden voor diversie doeleinden. Het is gelegen in het RUP O.-L.-Vr.-Olen, meer bepaald in de zone voor kerngebied. Deze zone is bestemd voor wonen, ambacht en kleinbedrijf.
 • Huis te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 225.000

  Deze knusse rijwoning is nog gedeeltelijk te renoveren en is gelegen in een doodlopend straatje in hartje Lier, nabij winkels, scholen en het openbaar vervoer! Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de leefruimte en eetplaats. De ingerichte keuken is gedeeltelijk open en geeft zicht op de straatkant.
  2
  105 m²
  1
 • Huis te koop in Turnhout
  Nieuw

  Turnhout € 225.000

  Ruime stadswoning met vijf slaapkamers, terras en tuin, gelegen in het centrum van Turnhout en vlakbij het station. Indeling en omschrijving:  Inkomhal, grote woonkamer (54m²) met aansluitend de bijkeuken en deels ingerichte keuken. Apart toilet en achterdeur.
  5
  300 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Kontich

  Kontich € 169.000

  Grond voor half open bebouwing, ca 9 meter breed, met te slopen woning, gelegen in een mooie rustige woonwijk in Waarloos (Kontich). Het perceel is 4 are 18 ca groot. Klein beschrijf is nog tijdelijk mogelijk; zie ook www.buyens.be/nieuws/aangekochte-woning-slopen-en-toch-genieten-van-klein-beschrijf EPC 949 kWh/m²
  2
  165 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 290.000

  Residentieel gelegen villaperceel, in woonparkgebied, gelegen in een rustige bosrijke buurt, doch met goede verbinding naar de E313-autostrade. Dit west-georiënteerde villaperceel (Lot 3), met een straatbreedte van 28 meter, is bestemd voor een eengezinswoning.
 • Binnenstaanplaats te koop in Herentals
  Nieuwe prijs

  Herentals € 20.000

  Ondergrondse autostaanplaatsen in het centrum van Herentals, in de Residentie Saturnus, op de hoek van de Sint-Jansstraat en de Lierseweg. De Ondergrondse parking is bereikbaar via een autolift met automatische poort. €20.000,- per staanplaats.
 • Huis te koop in Mol
  In optie

  Mol € 195.000

  Gezellige gelijkvloerse woning op een perceel van 1020 m², gelegen in een zeer rustige straat. De woning heeft een gezellige woonkamer, grenzend aan de keuken en de inkomhal. Verder zijn er twee slaapkamers, een badkamer met lavabo en douche en een veranda. De ramen zijn voorzien van rolluiken.
  2
  95 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals
  In optie

  Herentals Prijs op aanvraag

  Centraal gelegen te renoveren woning in een rustige straat met tuin en garage op een perceel van 417 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal met gastentoilet en houten trap naar de eerste verdieping. Naast de inkomhal is de woonkamer. Aansluitend aan de keuken is er achteraan de woning een eetplaats voorzien.
  3
  115 m²
  1
 • Huis te koop in Lier
  Verkocht

  Lier

  VERKOCHT BINNEN DE MAAND !!!  Mooie, onderhouden, rijwoning gelegen aan een invalsweg te Lier.
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 299.000

  Mooie, gezellige woning nabij het centrum van Mol, gelegen in een zeer rustige straat. Via de inkomhal kom je in de gezellige woonkamer met gashaard en half open keuken. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer en badkamer met ligbad. Er is eveneens een apart gastentoilet. Naast de keuken is de wasplaats met ingemaakte kasten.
  3
  165 m²
  2
 • Individuele handelszaak te koop in Herentals

  Herentals € 285.000

  Ruim handelspand (120 m²), gelegen in een mooi, stijlvol gebouw, in het winkelcentrum van Herentals (naast Neckermann).  Het pand omvat: een ruime winkel (kantoor) op mooie laminaatvloer en achteraan een apart bureau, een vergaderruimte, keuken en apart toilet.
  120 m²