Aanbod - te koop

 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 305.000

  Te renoveren gebouw gelegen in het centrum van Mol op perceel van 518 m². Het gebouw bestaat uit een handelspand met bovenliggend appartement. Er is een recht van doorgang langs het naastliggende pand. (uitbreiding is eveneens bespreekbaar! Voor info bel kantoor)
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 349.000

  Prachtig verbouwde woning op perceel van 1025 m² in rustige buurt,doch dicht bij centrum van Mol. Je betreedt de woning via de inkomhal waar een aparte bureauruimte met inbouwkasten is voorzien.
  3
  216 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 199.000

  Prachtig recent appartement gelegen op de 1ste verdieping. Indeling: een apart inkomsas voorzien van lift, inkomhal, open keuken in woonkamer met toegang tot het terras, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Ondergrondse autostaanplaats met automatische poort en fietsenstalling. Appartement is verhuurd,dus ideale opbrengsteigendom.
  2
  90 m²
  1
 • Landhuis te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 369.000

  Perfect onderhouden landhuis, met mooi aangelegde tuin, op een perceel van 1137 m², met een straatbreedte van 27 meter. Rustige ligging, in een straat met enkel plaatselijk verkeer.
  2
  145 m²
  1
 • Huis te koop in Balen

  Balen € 315.000

  Gezellige woning met grote tuin met achterliggende weide voor een totale oppervlakte van 4376 m². Op de benedenverdieping heb je een mooie woonkamer met veranda die prachtig zicht geeft op de tuin. Verder heb je een keuken met zithoek, wasplaats en inpandige garage.
  3
  182 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 239.000

  Gezellige woning met 3 slaapkamers en tuintje op een perceel van 190 m², gelegen in het centrum van Geel. De woning omvat op het gelijkvloers een grote leefruimte met aansluitend een geïnstalleerde keuken en eetplaats, berg-/wasplaats en een badkamer met ligbad met douchemogelijkheden, toilet en enkele lavabo.
  3
  1
 • Kantoor te koop in Olen
  Nieuw

  Olen € 297.000

  Commercieel handelspand met een vloeroppervlakte van 337,29 m² bestaande uit gelijkvloers van 187,67 m², eerste verdieping van 108 m² en een bruikbare kelder van 41,62 m², een mooi volume dat kan ingevuld worden.
  295 m²
 • Huis te koop in Vorselaar
  Nieuw

  Vorselaar € 239.000

  Goed onderhouden vrijstaande woning met drie slaapkamers op een perceel van 785 m². Zeer goed gelegen nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Indeling: via de inkomhal kom je in de leefruimte/woonkamer. De gezellige woonkamer waar u geniet van veel natuurlijk licht en zicht op de tuin. Geïnstalleerde keuken.
  3
  160 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 237.475

  Nieuw zuid georiënteerd appartement, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement heeft een woonkamer met grote ramen aan de zuidkant, evenals een zuidterras, een ingerichte keuken, berging, inkom, gastentoilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  103 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 3de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpaland terras met uitzicht op het Albert Kanaal, een ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, 3 slaapkamers en een 2de terras.
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 220.570

  Zeer licht appartement, gesitueerd op de 3de verdieping, aan de zuid-westkant van de nieuwe Residentie Sint-Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer en eetkamer, met daartussen een overdekt west-terras, ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en een grote slaapkamer. 
  1
  89 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 298.059

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 4de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke.
  3
  120 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 260.475

  Ruim nieuw dakappartement, op de 4de verdieping in Residentie Sint Janneke. Omvattende; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpalend terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  106 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 333.072

  Nieuwe penthouse met een riant dakterras van 64 m², aan de woonkamer en een 2de terras van 9 m² aan 1 van de 3 slaapkamers. Het appartement situeert zich op de 5de verdieping, aan de waterkant, van het project Residentie Sint Janneke.
  3
  114 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals
  In optie

  Herentals Prijs op aanvraag

  Nieuw dakappartement met groot terras en grote raampartij aan de waterkant, gesitueerd op de 5de verdieping van het unieke bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer met zeer veel lichtinval en aanpalend een groot terras aan de waterkant, ingerichte keuken, berging, toilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  105 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 234.715

  Nieuw dakappartement met inpandig terras, gesitueerd in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, ruime woonkamer, inpandig terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  93 m²
  1
 • Kantoor te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 347.400

  Kantoor- of handelsruimte, gesitueerd in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. De binnenafmetingen van deze commerciële ruimte zijn 11,44 meter op 15 meter (172 m² netto). Ze is omgeven door grote raampartijen, die aan de zijde van de Herenthoutsesteenweg ook uitkijken op een waterpartij.
  193 m²
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 177.675

  Gezellig één-slaapkamer-appartement met mooi terras, op de 1ste verdieping. Dit appartement beschikt ook over een mooie woonkamer met open ingerichte keuken naast het terras, over een ingerichte badkamer, apart toilet, berging en inkomhal. 
  1
  77 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 284.625

  Groot hoekappartement met 3 slaapkamers op de 2de verdieping in het nieuwe bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, ruime woonkamer met aanpalend terras, volledig ingerichte keuken, nachtgang, ingerichte badkamer, berging, 3 slaapkamers en een 2de terras.
  3
  120 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 80.000

  Perceel bouwgrond voor half open bebouwing met een oppervlakte van 364m², centraal gelegen. De grond is 10 meter breed aan de straat en ca. 36 meter diep en gelegen in woongebied. Er mag resp. 17-13-9 m diep gebouwd worden en is bestemd voor een ééngezinswoning. De tuin is zuid gericht!