Te koop

 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 415.000

  Karaktervol te renoveren gebouw met veel potentieel op perceel van 326 m² in centrum van Herentals. Momenteel is het pand ingericht als horecazaak. Indeling: Commerciële ruimte met achteraan een keuken, toiletten en bergplaats. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers en badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
  3
  216 m²
  1
 • Huis te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 325.000

  Ruime gelijkvloerse woning met drie slaapkamers op perceel van 870 m² in rustige omgeving. Via de inkomhal is er de toegang tot de nachthal en de lichte woonkamer die grenst aan de ruime keuken. Er zijn drie slaapkamers, apart toilet en badkamer met badmeubel en ligbad.
  3
  194 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 234.000

  Gezellige woning met tuin, op perceel van 446 m², op 2 min van de autostrade E313 te Geel. Indeling: Op de gelijkvloerse verdieping is een inkomhal, een ruime woonkamer met achterliggende eetkamer en volledig geïnstalleerde keuken. Beneden is een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.
  3
  166 m²
  2
 • Individuele handelszaak te koop in Herentals

  Herentals € 300.000

  Handelspand binnen de Ring van Herentals! Het pand beschikt over een riante vloeroppervlakte van 335 m² winkelruimte én 40 m² werkplaats/opslagruimte met automatische poort in de achtergevel. Parkeerplaats. Pand met vele mogelijkheden! Momenteel verhuurd. Zonnepanelen aanwezig, deze zijn apart aan te kopen. EPC: Label C
  335 m²
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 398.000

  Mooie, ruime nieuwbouwwoning (HOB) met 3 slaapkamers, op een perceel van 504 m² gelegen te Mol. Dit huis zal snel uw thuis worden door een goed doordacht ontwerp en duurzaamheid.
  3
  158 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 449.000

  Riante vrijstaande woning met tuin en ingericht tuinhuis op een perceel van 833 m², gelegen op een topligging nabij het centrum van Herentals! Indeling en omschrijving: Trap naar de voordeur met gezellig terrasje.
  300 m²
  2
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol

  Mol € 525.000

  Instapklaar handelspand met duplexappartement erboven op een ideale handelslocatie, met veel passage, in het centrum van Mol. Het handelspand, momenteel ingericht als kledingzaak, beschikt over een winkelruimte (120 m²) met paskamers, bureauruimte, kelder, koer en opslagplaats. De winkelruimte werd in 2011 volledig vernieuwd!
  360 m²
 • Commercieel gelijkvloers te koop in Mol

  Mol € 270.000

  Instapklaar handelspand op een ideale handelslocatie, met veel passage, in het centrum van Mol. Het handelspand, momenteel ingericht als kledingzaak, beschikt over een winkelruimte (120 m²) met paskamers, bureauruimte, kelder, koer en opslagplaats. De winkelruimte werd in 2011 volledig vernieuwd!
  185 m²
 • Huis te koop in Balen

  Balen € 279.000

  Nieuw te bouwen woning op een perceel van 316 are in een recente verkaveling van Balen. Indeling: Hal met gastentoilet, woonkamer met open keuken en groot schuifraam naar de tuin. Ruime garage met washoek en achterinkom. Op de eerste vedieping zijn er drie slaapkamers, badkamer, dressing en kleine berging. De tuin is zuid georiënteerd.
  3
  220 m²
 • Bouwgrond te koop in Mol
  In optie

  Mol € 145.000

  Rustig gelegen bouwgrond voor open bebouwing, de grootte van het perceel bedraagt 577m². Stedenbouwkundig attest aanwezig voor het bouwen van een eensgezinswoning. Voorschriften:  Inplanting in de zone voor hoofdgebouwen (zie plan), Maximaal 2 bouwlagen met kroonlijshoogte van max. 6.50 m en maximale nokhoogte van 11m.
 • Bouwgrond te koop in Lichtaart

  Lichtaart € 270.000

  Mooi perceel villagrond, met een straatbreedte van 30 meter en een oppervlakte van 2255 m². Het perceel ligt in woonpark, dit is een zone voor residentieel wonen. De bebouwbare oppervlakte bedraagt 250 m². Dit perceel is bestemd voor een eengezinswoning (zorgwonen is ook toegelaten).
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol
  Verkocht

  Mol

  Opbrengsteigendom, vergund voor twee handelszaken en twee appartementen, gelegen in centrum van Mol.  Op het gelijkvloers zijn er twee handelszaken, een ruime garage en achterliggende koer en berging.
 • Bouwgrond te koop in Balen

  Balen € 199.000

  Mooie bouwgrond voor half open bebouwing in een groene omgeving met achterliggend bos. Bouwgrond is 1393 m² en achterliggend bos 7560 m². Wil je wonen aan de prachtige natuur van de Keiheuvel? Dan is dit je kans!
 • Eengezinswoning te koop in Retie
  In optie

  Retie Prijs op aanvraag

  Ruime, goed onderhouden gezinswoning met 4 slaapkamers, zuidgerichte tuin en zwembad te Retie. Indeling: Op het gelijkvloers bevinden zich de inkomhal, ruime woonkamer met inbouwhaard, keuken met alle comfort en zicht op de zuidgerichte, volledig omheinde tuin, bureau, berging, apart toilet.
  4
  207 m²
  1
 • Huis te koop in Mol

  Mol € 259.000

  Deels te renoveren woning op perceel van 15 are. Je betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet en komt dan in de ruime lichte woonkamer die grenst aan de recent geplaatste open keuken. Verder zijn er 3 slaapkamers en badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. De woning is volledig onderkelderd.
  3
  161 m²
  1
 • Buitengewoon huis te koop in Lichtaart

  Lichtaart Prijs op aanvraag

  Schitterende, nieuw te bouwen villa op een perceel van 2255 m², gelegen nabij natuurgebied Mosselgoren. De villa beschikt over een inkomhal met toilet en open trap. De leefruimte met gezellige zithoek en open keuken zijn imposant. De wasplaats biedt toegang via de carport en de berging.
  250 m²
 • Binnenstaanplaats te koop in Mol

  Mol € 12.000

  Autostaanplaats in kelderverdieping van appartementsgebouw gelegen aan Turnhoutsebaan/Bossestraat te Mol. De toegang met automatische poort is via Bossestraat.
 • Grond te koop in Olen

  Olen € 45.000

  Een mooi stukje bouwland / weiland hetwelke te bereiken is via een oprit van de straat Heirbaan "Beylenveld". Oppervlakte van 1868 m². Vrij van pacht. Gelegen in woonuitbreidingsgebied. Onmiddellijk beschikbaar.