Aanbod - Appartementen te koop

 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 260.000

  Zeer centraal gelegen gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, tuin, ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. Indeling en omschrijving: inkom met gastentoilet, woonkamer met aansluitend open geïnstalleerde keuken met zicht op tuin en terras. 2 slaapkamers, badkamer met lavabo, ligbad en douchemogelijkheid.
  2
  70 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Geel
  Nieuw

  Geel € 235.000

  Mooi gelijkvloers appartement met tuin en grote garage in het centrum van Geel. Het appartement werd pas helemaal opnieuw opgeschilderd en heeft volgende indeling: Een lichte, ruime woonkamer grenzend aan de aparte keuken die voorzien is van oven, elektrisch vuur, dampkap en dubbele lavabo.
  2
  95 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 312.500

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over 2 garageboxen, elks met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Instapklaar dakappartement op de 2de verdieping met o.a. ruim terras, 2 slaapkamers, volledig ingerichte keuken en leefruimte. Indeling en omschrijving:  Gastentoilet, woonkamer met veel lichtinval aansluitend aan de ingerichte keuken.  Via een schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot het terras. 
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 259.000

  Ruim appartement op de eerste verdieping met leefruimte, volledig ingerichte keuken, mooi terras en 3 slaapkamers. Gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum en het station en vlakbij de ring rond Herentals. Het appartement omvat: Inkom met gastentoilet, ruime lichte leefruimte met toegang tot het terras  via een grote schuifraam.
  3
  154 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol
  Nieuwe prijs

  Mol € 199.000

  Mooi rustig gelegen appartement met twee slaapkamers op de eerste verdieping en met privé ingang. Indeling: De mooie woonkamer met open keuken heeft zonnewering met elektrische bediening. Verder is er een berging en wasplaats,twee slaapkamers en badkamer met ligbad en badmeubel. De ramen  zijn voorzien van vliegenramen.
  2
  98 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Mol

  Mol € 169.000

  Gelijkvloers appartement met garage in de buurt van centrum Mol. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken en berging. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met ligbad met douchescherm, dubbele lavabo en toilet. Er is een gesloten garage inbegrepen in de prijs! Het appartement is verhuurd, dus ook een ideale opbrengsteigendom!
  2
  82 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  RIANT NIEUWBOUWAPPARTEMENT VAN 160 m² en gelegen op een toplocatie in hartje Herentals! De prijs is inclusief kelderberging. Het moderne complex "Residentie Julien" is gelegen op wandelsafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark.
 • Appartement te koop in Herentals
  In optie

  Herentals Prijs op aanvraag

  RIANT NIEUWBOUWAPPARTEMENT VAN 160 m² en gelegen op een toplocatie in hartje Herentals! De prijs is inclusief kelderberging. 
  3
  160 m²
  2
 • Appartement te koop in Mol

  Mol € 199.000

  Prachtig recent appartement gelegen op de 1ste verdieping. Indeling: een apart inkomsas voorzien van lift, inkomhal, open keuken in woonkamer met toegang tot het terras, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Ondergrondse autostaanplaats met automatische poort en fietsenstalling. Appartement is verhuurd, dus ideale opbrengsteigendom.
  2
  90 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals

  Herentals € 234.715

  Nieuw dakappartement met inpandig terras, gesitueerd in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, ruime woonkamer, inpandig terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  93 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals

  Herentals € 313.451

  Nieuw dakappartement met groot terras en grote raampartij aan de waterkant, gesitueerd op de 5de verdieping van het unieke bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer met zeer veel lichtinval en aanpalend een groot terras aan de waterkant, ingerichte keuken, berging, toilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  105 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals
  In optie

  Herentals € 333.072

  Nieuwe penthouse met een riant dakterras van 64 m², aan de woonkamer en een 2de terras van 9 m² aan 1 van de 3 slaapkamers. Het appartement situeert zich op de 5de verdieping, aan de waterkant, van het project Residentie Sint Janneke.
  3
  114 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals

  Herentals € 260.475

  Ruim nieuw dakappartement, op de 4de verdieping in Residentie Sint Janneke. Omvattende; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpalend terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  106 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 298.059

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 4de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke.
  3
  120 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 220.570

  Zeer licht appartement, gesitueerd op de 3de verdieping, aan de zuid-westkant van de nieuwe Residentie Sint-Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer en eetkamer, met daartussen een overdekt west-terras, ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en een grote slaapkamer. 
  1
  89 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 237.475

  Nieuw zuid georiënteerd appartement, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement heeft een woonkamer met grote ramen aan de zuidkant, evenals een zuidterras, een ingerichte keuken, berging, inkom, gastentoilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  103 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 284.625

  Groot hoekappartement met 3 slaapkamers op de 2de verdieping in het nieuwe bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, ruime woonkamer met aanpalend terras, volledig ingerichte keuken, nachtgang, ingerichte badkamer, berging, 3 slaapkamers en een 2de terras.
  3
  120 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 177.675

  Gezellig één-slaapkamer-appartement met mooi terras, op de 1ste verdieping. Dit appartement beschikt ook over een mooie woonkamer met open ingerichte keuken naast het terras, over een ingerichte badkamer, apart toilet, berging en inkomhal. 
  1
  77 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Balen

  Balen € 155.000

  Gezellig gelijkvloers appartement met één slaapkamer en ruime garage. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, badmeubel en toilet. Achter het gebouw is een ruime garage, inbegrepen in de prijs.
  1
  64 m²
  1