Aanbod - Appartementen te koop

 • Appartement met tuin te koop in Olen

  Olen € 229.500

  Verzorgd gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en zonnig tuintje met terras en aparte garage. Zeer centraal gelegen in het centrum van Olen. Indeling en omschrijving:  Inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo.
  2
  90 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herenthout

  Herenthout € 1.795.000

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8
 • Uitzonderlijk appartement te koop in Balen

  Balen € 360.000

  Zeer mooi, ruim appartement met groot dakterras. De lift van het gebouw geeft via de privésleutel uit in het appartement zelf, voorzien van nog een extra veiligheidsdeur. Zo kom je binnen  in de ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast.
  3
  152 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BENappartement met 2 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte of open staanplaats.
  3
  121 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuw BEN bouwappartement met 3 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een modern gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  122 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BEN appartement met 2 slaapkamers en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  97 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BEN appartement met 1 slaapkamer en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  1
  88 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Lier
  In optie

  Lier € 170.000

  Gelijkvloersappartement met zuidgericht tuintje, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Lier

  Lier € 160.000

  Dakappartement op de 2de verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Appartement te koop in Lier
  In optie

  Lier € 160.000

  Appartement op de 1ste verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 288.000

  Moderne assistentieflat met veel lichtinval en met 2 terrassen, op de 2de verdieping van Residentie Plazacity, met gunstige ligging in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 293.162

  Moderne assisentieflat met 2 terrassen, en veel lichtinval, gelegen in de Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 299.000

  Stijlvolle seniorenflat met ruim terras, gelegen op de 1ste verdieping in Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 231.892

  Gelijkvloerse seniorenflat, gelegen in de Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  83 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 295.000

  Ruime assistentieflat op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Mol

  Mol € 279.000

  Zeer mooi dakappartement vlakbij centrum van Mol en met een terras van 55m². Dit mooi,hedendaags twee slaapkamerappartement is een streling voor het oog. Veel lichtinval in de mooie woonkamer met open keuken en grenzend aan het grote terras met veel privacy. Verder heb je twee slaapkamers waarvan een met dressing.
  2
  115 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 295.000

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over een garagebox met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 399.500

  Zeer groot instapklaar appartement, gelegen op de 3de verdieping van een modern nieuw gebouw met lift, in centrum Herentals. Dit appartement heeft o.a. 3 slaapkamers en 2 badkamers. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  3
  160 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 337.500

  Instapklaar nieuwbouw appartement op de 3de verdieping van een modern gebouw met lift. Dit ruime 2-slaapkamer-appartement is gelegen in het centrum van Herentals, nabij de Grote Markt en het station. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  2
  115 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 387.500

  Riant nieuwbouw appartement met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruime woonvertrekken, gelegen in het centrum van Herentals. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. Het moderne complex met lift "Residentie Julien" is gelegen op wandelsafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark.
  3
  160 m²
  2