Aanbod - Appartementen te koop

 • Duplex te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 235.000

  Gezellig duplex appartement met terras, gesitueerd op de 2de verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. Centraal gelegen nabij de Vesten en op wandelafstand van het centrum en het station van Lier.
  3
  125 m²
  1
 • Triplex te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 247.500

  Trendy appartement, gelegen in het centrum van de stad, met ruime woon- en slaapruimten en een prachtig terras. Dit ruime triplex-appartement heeft een rechtstreekse toegang op de gelijkvloerse verdieping, waar tevens de ingerichte keuken geïnstalleerd is.
  3
  216 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 312.500

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over 2 garageboxen, elks met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Appartement te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 245.000

  Dit instapklaar appartement is gelegen in de winkelstraat van Lier en op wandelafstand van het openbaar vervoer ( station en bushalte ), de Lierse stadsvesten en scholen.
  2
  90 m²
  1
 • Uitzonderlijk appartement te koop in Balen

  Balen € 360.000

  Zeer mooi, ruim appartement met groot dakterras. De lift van het gebouw geeft via de privésleutel uit in het appartement zelf, voorzien van nog een extra veiligheidsdeur. Zo kom je binnen  in de ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast.
  3
  152 m²
  1
 • Appartement met tuin te koop in Olen

  Olen € 229.500

  Verzorgd gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en zonnig tuintje met terras en aparte garage. Zeer centraal gelegen in het centrum van Olen. Indeling en omschrijving:  Inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo.
  2
  90 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herenthout

  Herenthout € 1.795.000

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BENappartement met 2 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte of open staanplaats.
  3
  121 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuw BEN bouwappartement met 3 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een modern gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  122 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BEN appartement met 2 slaapkamers en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  97 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol Prijs op aanvraag

  Nieuwbouw BEN appartement met 1 slaapkamer en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  1
  88 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Lier
  Verkocht

  Lier

  Gelijkvloersappartement met zuidgericht tuintje, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
 • Dakappartement te koop in Lier
  In optie

  Lier € 160.000

  Dakappartement op de 2de verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  90 m²
  1
 • Appartement te koop in Lier
  In optie

  Lier € 160.000

  Appartement op de 1ste verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  90 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 288.000

  Moderne assistentieflat met veel lichtinval en met 2 terrassen, op de 2de verdieping van Residentie Plazacity, met gunstige ligging in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 293.162

  Moderne assisentieflat met 2 terrassen, en veel lichtinval, gelegen in de Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 299.000

  Stijlvolle seniorenflat met ruim terras, gelegen op de 1ste verdieping in Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 231.892

  Gelijkvloerse seniorenflat, gelegen in de Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  83 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek

  Willebroek € 295.000

  Ruime assistentieflat op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Mol

  Mol € 279.000

  Zeer mooi dakappartement vlakbij centrum van Mol en met een terras van 55m². Dit mooi,hedendaags twee slaapkamerappartement is een streling voor het oog. Veel lichtinval in de mooie woonkamer met open keuken en grenzend aan het grote terras met veel privacy. Verder heb je twee slaapkamers waarvan een met dressing.
  2
  115 m²
  1