Aanbod - Appartementen te koop

 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 249.000

  Ruim hoek-appartement met veel lichtinval via de grote ramen in de drie gevels. Gelegen op het einde van een straat met enkel plaatselijk verkeer. Grote afgesloten garagebox op de ondergrondse verdieping.
  3
  145 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 399.500

  Zeer groot instapklaar appartement, gelegen op de 3de verdieping van een modern nieuw gebouw met lift, in centrum Herentals. Dit appartement heeft o.a. 3 slaapkamers en 2 badkamers. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  3
  160 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 337.500

  Instapklaar nieuwbouw appartement op de 3de verdieping van een modern gebouw met lift. Dit ruime 2-slaapkamer-appartement is gelegen in het centrum van Herentals, nabij de Grote Markt en het station. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  2
  115 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 418.000

  Prachtig nieuwbouw appartement met bewoonbare oppervlakte van 160 m², met zeer veel lichtinval en mooi uitzicht. Dit instapklaar 3-slaapkamer-appartement ligt in hartje Herentals. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  3
  160 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 330.000

  Ruim nieuwbouw appartement op de 2de verdieping, in een modern gebouw met lift. Dit volledig afgewerkt 2-slpk-appartement is gelegen in hartje Herentals, op wandelafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  2
  115 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 387.500

  Riant nieuwbouw appartement met o.a. 3 slaapkamers, 2 badkamers en ruime woonvertrekken, gelegen in het centrum van Herentals. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. Het moderne complex met lift "Residentie Julien" is gelegen op wandelsafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark.
  3
  160 m²
  2
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 322.500

  Instapklaar nieuwbouw appartement, in hartje Herentals, op wandelafstand van de Grote Markt en van het station en op 50 meter van het stadspark. Ruim, volledig afgewerkt 2-slaapkamer-appartement. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging. Het appartement is bereikbaar via een brede trap of via de lift.
  2
  115 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 178.000

  Zeer verzorgd en net onderhouden appartement (105m²) op de 2de verdieping in een gebouw met lift met bijbehorende kelder en privé garage. Gelegen binnen de Ring van Herentals en op slechts enkele minuten van het station. Indeling en omschrijving: Ruime inkomhal, woonkamer op parket met aansluitend de ingerichte keuken.
  2
  105 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol

  Mol € 185.000

  Zeer aangenaam duplex appartement van 89 m² gunstig gelegen, op wandelafstand van het centrum. Indeling en omschrijving: Mooi appartement op de tweede verdieping met ruim terras. Het appartement heeft een gezellige, lichte woonkamer en grenst aan de geïnstalleerde keuken met klein terrasje.
  2
  89 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 228.400

  Speciale actie in januari !! - autostaanplaats gratis ! -  Nieuw appartement met duurzame afwerking, in de Residentie Saturnus, gelegen in hartje Herentals.
  1
  87 m²
  1
 • Appartement te koop in Dessel

  Dessel € 226.000

  Ruim appartement met 3 slaapkamers en groot zuidgericht terras, gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalig nieuwbouwproject van 4 moderne appartementen met achterliggende garages. Het gebouw situeert zich nabij het centrum van Dessel.
  3
  111 m²
  1
 • Duplex te koop in Balen

  Balen € 237.500

  Duplex appartement (110m²) met oa. drie slaapkamers, zonnig terras en bijbehorende garage in een klein gebouw van slechts drie appartementen. Indeling en opmschrijving: Eigen inkomhal met inpandige garage met automatische poort en trap naar de 1ste verdieping;
  3
  110 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals

  Herentals € 234.715

  Nieuw dakappartement met inpandig terras, gesitueerd in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, ruime woonkamer, inpandig terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  93 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals

  Herentals € 260.475

  Ruim nieuw dakappartement, op de 4de verdieping in Residentie Sint Janneke. Omvattende; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpalend terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  106 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 220.570

  Zeer licht appartement, gesitueerd op de 3de verdieping, aan de zuid-westkant van de nieuwe Residentie Sint-Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer en eetkamer, met daartussen een overdekt west-terras, ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en een grote slaapkamer. 
  1
  89 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 237.475

  Nieuw appartement op de 3de verdieping met zuid georiënteerd dakterras in Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer met aanpaland zuid georiënteerd terras van 12 m², ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.  
  2
  99 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 291.180

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 3de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpaland terras met uitzicht op het Albert Kanaal, een ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, 3 slaapkamers en een 2de terras.
  3
  120 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 237.475

  Nieuw zuid georiënteerd appartement, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement heeft een woonkamer met grote ramen aan de zuidkant, evenals een zuidterras, een ingerichte keuken, berging, inkom, gastentoilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  103 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 185.725

  Nieuw 1-slaapkamer-appartement op de 2de verdieping van Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, berging, ingerichte badkamer en keuken, 1 ruime slaapkamer, woonkamer en terras. 
  1
  77 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 203.320

  Nieuw appartement met inkom, lichte woonkamer met grote ramen, zuidterras, volledig ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, een grote en een kleine slaapkamer.
  2
  89 m²
  1