Aanbod - Appartementen te koop

 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 199.000

  Prachtig recent appartement gelegen op de 1ste verdieping. Indeling: een apart inkomsas voorzien van lift, inkomhal, open keuken in woonkamer met toegang tot het terras, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Ondergrondse autostaanplaats met automatische poort en fietsenstalling. Appartement is verhuurd,dus ideale opbrengsteigendom.
  2
  90 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 234.715

  Nieuw dakappartement met inpandig terras, gesitueerd in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, ruime woonkamer, inpandig terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, apart toilet en 2 slaapkamers.
  2
  93 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals
  In optie

  Herentals Prijs op aanvraag

  Nieuw dakappartement met groot terras en grote raampartij aan de waterkant, gesitueerd op de 5de verdieping van het unieke bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer met zeer veel lichtinval en aanpalend een groot terras aan de waterkant, ingerichte keuken, berging, toilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  105 m²
  1
 • Penthouse te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 333.072

  Nieuwe penthouse met een riant dakterras van 64 m², aan de woonkamer en een 2de terras van 9 m² aan 1 van de 3 slaapkamers. Het appartement situeert zich op de 5de verdieping, aan de waterkant, van het project Residentie Sint Janneke.
  3
  114 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 260.475

  Ruim nieuw dakappartement, op de 4de verdieping in Residentie Sint Janneke. Omvattende; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpalend terras, ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  106 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 298.059

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 4de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke.
  3
  120 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 220.570

  Zeer licht appartement, gesitueerd op de 3de verdieping, aan de zuid-westkant van de nieuwe Residentie Sint-Janneke. Het appartement omvat; inkom, woonkamer en eetkamer, met daartussen een overdekt west-terras, ingerichte keuken, berging, ingerichte badkamer, apart toilet en een grote slaapkamer. 
  1
  89 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Nieuw 3-slaapkamer-appartement op de 3de verdieping, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, woonkamer met aanpaland terras met uitzicht op het Albert Kanaal, een ingerichte keuken, berging, nachthal, ingerichte badkamer, 3 slaapkamers en een 2de terras.
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 237.475

  Nieuw zuid georiënteerd appartement, in een uniek project in een unieke omgeving - Residentie Sint Janneke. Het appartement heeft een woonkamer met grote ramen aan de zuidkant, evenals een zuidterras, een ingerichte keuken, berging, inkom, gastentoilet, ingerichte badkamer en 2 slaapkamers.
  2
  103 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 284.625

  Groot hoekappartement met 3 slaapkamers op de 2de verdieping in het nieuwe bouwproject Residentie Sint Janneke. Het appartement omvat; inkom, gastentoilet, ruime woonkamer met aanpalend terras, volledig ingerichte keuken, nachtgang, ingerichte badkamer, berging, 3 slaapkamers en een 2de terras.
  3
  120 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 177.675

  Gezellig één-slaapkamer-appartement met mooi terras, op de 1ste verdieping. Dit appartement beschikt ook over een mooie woonkamer met open ingerichte keuken naast het terras, over een ingerichte badkamer, apart toilet, berging en inkomhal. 
  1
  77 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Balen

  Balen € 155.000

  Gezellig gelijkvloers appartement met één slaapkamer en ruime garage. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken en één slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, badmeubel en toilet. Achter het gebouw is een ruime garage, inbegrepen in de prijs.
  1
  64 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Zeer licht hoekappartement met 2 slaapkamers op de 2de verdieping in een gebouw met lift (gerenoveerd in 2018). Prachtig zicht door de uitzonderlijke glaspartijen! Inclusief inpandige garage. Gelegen in hartje Herentals. Indeling: Inkomhal, toilet met handwasser, vestiaire.
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 156.000

  Instapklaar dakappartement, voorzien van een recente keuken en badkamer, nieuwe ramen en met een fraai uitzicht over de stad. Groot zuid-terras aan de achtergevel. Indeling: Gezellige woonkamer op parket, met een panoramisch uitzicht, aparte volledig ingerichte keuken, voorzien van alle toestellen.
  1
  70 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 197.500

  Zeer verzorgd en ruim appartement (90m²) op de 2de verdieping met twee slaapkamers, met bijhorende garage en kelder. Gelegen in een rustige straat met enkel plaatselijk verkeer, op wandelafstand van het centrum van Grobbendonk. Indeling en omschrijving: Gezamelijke inkom met trap naar de verdieping. Inkomhal met vestiairehoek.
  2
  90 m²
  1
 • Duplex te koop in Lier
  In optie

  Lier Prijs op aanvraag

  Gezellig duplex appartement met terras, gesitueerd op de 2de verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw. Centraal gelegen nabij de Vesten en op wandelafstand van het centrum en het station van Lier.
  3
  125 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 312.500

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over 2 garageboxen, elks met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Appartement te koop in Turnhout
  Nieuwe prijs

  Turnhout € 225.000

  Ruim appartement op de eerste verdieping met 3 slaapkamers, met lift in het gebouw. Met kelder en twee autostaanplaatsen in het centrum van Turnhout. Indeling en omschrijving: Inkomhal met gastentoilet, lichte woonkamer met aansluitend de open en geïnstalleerde keuken met berging. Schuifdeur naar het overdekt zuid-west terras.
  3
  112 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Mol

  Mol € 135.000

  Gezellig appartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers en tuin. Gelegen nabij het centrum van Mol. Indeling: gemeenschappelijke inkom- en trappenhal.
  2
  80 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herenthout

  Herenthout € 1.795.000

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8