Aanbod - Appartementen te koop

 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 295.993

  Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte of open staanplaats.
  3
  121 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 299.000

  Nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers en terras op de 1ste verdieping in een modern gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  122 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 238.974

  Nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  2
  97 m²
  1
 • Appartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 216.205

  Nieuwbouwappartement met 1 slaapkamer en terras op de 2de verdieping in een gebouw met lift. Gelegen op de hoek Brandstraat-Kapelstraat, op slechts enkele minuten van het centrum van Mol. Mogelijkheid tot het apart aankopen van een overdekte staanplaats.
  1
  88 m²
  1
 • Gelijkvloerse verdieping te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 170.000

  Gelijkvloersappartement met zuidgericht tuintje, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 160.000

  Dakappartement op de 2de verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Appartement met tuin te koop in Olen
  Nieuw

  Olen € 229.500

  Verzorgd gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en zonnig tuintje met terras en aparte garage. Zeer centraal gelegen in het centrum van Olen. Indeling en omschrijving:  Inkomhal met ingemaakte vestiairekast en apart toilet, twee slaapkamers, badkamer met ligbad en dubbele lavabo.
  2
  90 m²
  1
 • Appartement te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 160.000

  Appartement op de 1ste verdieping met zuid-oost-terras, zeer rustig gelegen, in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, terras, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  2
  85 m²
  1
 • Appartement te koop in Lier
  Nieuw

  Lier € 535.000

  Opbrengsteigendom met drie appartementen, die zeer rustig gelegen zijn in een kindvriendelijke straat op wandelafstand van het station en het centrum van Lier. Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, ruime berging, twee slaapkamers en apart toilet.
  6
  255 m²
  3
 • Service flats te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 288.000

  Moderne assistentieflat met veel lichtinval en met 2 terrassen, op de 2de verdieping van Residentie Plazacity, met gunstige ligging in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 293.162

  Moderne assisentieflat met 2 terrassen, en veel lichtinval, gelegen in de Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  102 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 299.000

  Stijlvolle seniorenflat met ruim terras, gelegen op de 1ste verdieping in Residentie Plazacity. Gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 231.892

  Gelijkvloerse seniorenflat, gelegen in de Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  1
  83 m²
  1
 • Service flats te koop in Willebroek
  Nieuw

  Willebroek € 295.000

  Ruime assistentieflat op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Plazacity. Dit project is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in de nabijheid van winkels en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  2
  108 m²
  1
 • Dakappartement te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 279.000

  Zeer mooi dakappartement vlakbij centrum van Mol en met een terras van 55m². Dit mooi,hedendaags twee slaapkamerappartement is een streling voor het oog. Veel lichtinval in de mooie woonkamer met open keuken en grenzend aan het grote terras met veel privacy. Verder heb je twee slaapkamers waarvan een met dressing.
  2
  115 m²
  1
 • Duplex te koop in Balen
  In optie

  Balen € 209.000

  Duplex appartement (110m²) met oa. drie slaapkamers, zonnig terras en garage in een klein gebouw van slechts drie appartementen. Indeling en opmschrijving: Eigen inkomhal met inpandige garage met automatische poort en trap naar de 1ste verdieping;
  3
  110 m²
  1
 • Appartement te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 295.000

  Stijlvol appartement met een weids uitzicht voor- en achteraan. Dit luxueus afgewerkte appartement ligt bovendien aan het dorpsplein en beschikt tevens over een garagebox met automatisch bediende poort.
  2
  125 m²
  2
 • Appartement te koop in Merksem
  Verkocht

  Merksem

  Dit appartement is gelegen op de 1ste verdieping met vernieuwde lift, vlakbij winkels en invalswegen naar Antwerpen. Vanuit de inkomhal bereik je de leefruimte die zicht geeft op een gerenoveerd terras. De keuken is niet volledig geïnstalleerd en is aan vernieuwing toe.
 • Appartement te koop in Herentals
  In optie

  Herentals € 249.000

  Ruim hoek-appartement met veel lichtinval via de grote ramen in de drie gevels. Gelegen op het einde van een straat met enkel plaatselijk verkeer. Grote afgesloten garagebox op de ondergrondse verdieping.
  3
  145 m²
  1
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 399.500

  Zeer groot instapklaar appartement, gelegen op de 3de verdieping van een modern nieuw gebouw met lift, in centrum Herentals. Dit appartement heeft o.a. 3 slaapkamers en 2 badkamers. De prijs is inclusief ondergrondse autostaanplaats en kelderberging.
  3
  160 m²
  2