Aanbod - Beleggingsvastgoed te koop

 • Bouwgrond te koop in Morkhoven

  Morkhoven € 93.000

  Landelijk gelegen bouwperceel van 316 m², voor een half open bebouwing, met Zuid-Oost oriëntatie. Dit bouwperceel maakt deel uit van een nieuwe, landelijk gelegen verkaveling, die zich situeert zich tussen de Schransstraat en de Draaiboomstraat, nabij het centrum van Morkhoven, deelgemeente van Herentals.
 • Appartement te koop in Turnhout
  Nieuwe prijs

  Turnhout € 169.000

  Instapklaar appartement gelegen op de eerste verdieping met twee slaapkamers en garage, gelegen nabij het centrum van Turnhout. Indeling en omschrijving: inkom met vestiaire, woonkamer met open keuken, badkamer met ligbad, toilet en lavabo, berging/wasplaats en twee slaapkamers. Vooraan klein terras. Videofone. Achteraan zijn er rolluiken.
  2
  87 m²
  1
 • App.complex gemengd gebruik te koop in Herentals

  Herentals Prijs op aanvraag

  Mooi appartementsgebouw met lift, bouwjaar 2007, omvattende 8 appartementen, 9 ondergrondse autostaanplaatsen, privatieve en gemeenschappelijke tuinen en een parking voor bezoekers.
  17
  750 m²
  8
 • Appartement te koop in Herentals

  Herentals € 217.500

  Speciale actie in januari !! - autostaanplaats gratis ! -  Nieuw appartement, op de 1ste verdieping in Residentie Saturnus, gelegen in hartje Herentals.
  1
  87 m²
  1
 • Bouwgrond te koop in Balen

  Balen € 68.000

  Bouwgrond voor half open bebouwing (lot 22), met een oppervlakte van 316 m², een straatbreedte van 10,5 meter en met zuid-oriëntatie, gelegen in de nieuwe verkaveling Rusven.
 • Binnenstaanplaats te koop in Herentals

  Herentals € 39.000

  VIER autostaanplaatsen onder appartementsgebouw, gelegen bij het station van Herentals. P1: Links in de garage, met een oppervakte van 20 m². P2: Links-midden in de garage, met een oppervakte van 11,50 m². P3: Rechts-midden in de garage, met een oppervakte van 11,50 m².