Aanbod - Handel-kantoor te koop

 • Commercieel gelijkvloers te koop in Willebroek

  Willebroek € 214.500

  Nieuwbouw handelspand, gelegen op de hoek van Residentie Plazacity, op een commerciële topligging. Residentie Plazacity is gunstig gelegen in het centrum van Willebroek: in het commerciële hart en vlot bereikbaar met de auto of met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op loopafstand van de residentie.
  119 m²
 • Broodjeszaak te koop in Balen

  Balen Prijs op aanvraag

  Zeer goed draaiende broodjeszaak met woning met vier slaapkamers op ideale locatie. Deze nationaal en internationaal bekende zaak is gelegen op de verbindingsweg Olmen-Balen-Mol.
  4
  147 m²
  1
 • Individuele handelszaak te koop in Herentals

  Herentals € 285.000

  Ruim handelspand (120 m²), gelegen in een mooi, stijlvol gebouw, in het winkelcentrum van Herentals (naast Neckermann).  Het pand omvat: een ruime winkel (kantoor) op mooie laminaatvloer en achteraan een apart bureau, een vergaderruimte, keuken en apart toilet.
  120 m²
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Turnhout

  Turnhout Prijs op aanvraag

  In het centrum gelegen winkelruimte, met woonst en bovenliggend appartement. Mooie winkelruimte met etalage in het centrum van Turnhout. Het appartement bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, keuken, zitplaats, berging, badkamer en aparte tweede toilet. Aan de achterzijde is er een gezellige tuin.
  8
  350 m²
  2
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Hechtel-Eksel

  Hechtel-Eksel Prijs op aanvraag

  Dit gebouw is opgesplitst in drie verschillende zaken. Er is een mooie, ruime brasserie van 130 m² met koelcel en volledige tapinstallatie. Achteraan is er een ruime keuken en buiten een groot terras. Achter de keuken is er nog een privékeuken en een studio met slaapkamer.
  12
  11