Aanbod - Handel-kantoor te koop

 • Individuele handelszaak te koop in Herentals
  Nieuwe prijs

  Herentals € 95.000

  Goed gelegen praktijk-, handels- of kantoorpand, op de hoek van de Molenvest en de Gildelaan. Het pand omvat een zeer lichte commerciële ruimte van ca 40 m², met grote glaspartijen, toilet, berging en een koer (een verhard tuintje) van 40 m². Het pand is voorzien van centrale verwarming en airco.
  42 m²
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Turnhout

  Turnhout € 260.000

  Te renoveren handelspand met woonst én bovenliggend appartement. Mooie winkelruimte met etalage in het centrum van Turnhout. Het appartement bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, keuken, zitplaats, berging, badkamer en aparte tweede toilet. Aan de achterzijde is er een gezellige tuin.
  8
  350 m²
  2
 • Broodjeszaak te koop in Balen

  Balen Prijs op aanvraag

  Zeer goed draaiende broodjeszaak met woning met vier slaapkamers op ideale locatie. Deze nationaal en internationaal bekende zaak is gelegen op de verbindingsweg Olmen-Balen-Mol.
  4
  147 m²
  1
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Hechtel-Eksel

  Hechtel-Eksel Prijs op aanvraag

  Dit gebouw is opgesplitst in drie verschillende zaken. Er is een mooie, ruime brasserie van 130 m² met koelcel en volledige tapinstallatie. Achteraan is er een ruime keuken en buiten een groot terras. Achter de keuken is er nog een privékeuken en een studio met slaapkamer.
  12
  11