Handel-kantoor te koop

 • Individuele handelszaak te koop in Herentals

  Herentals € 95.000

  Goed gelegen praktijk-, handels- of kantoorpand, op de hoek van de Molenvest en de Gildelaan. Het pand omvat een zeer lichte commerciële ruimte van ca 40 m², met grote glaspartijen, toilet, berging en een koer (een verhard tuintje) van 40 m². Het pand is voorzien van centrale verwarming en airco.
  42 m²
 • Winkelpand te koop in Nijlen

  Nijlen € 235.000

  Opbrengsteigendom gelegen op een toplocatie, aan het Kerkplein in Nijlen. Goede parkeergelegenheid. Dit handelpand van bouwjaar 2007, is verhuurd. De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. Indeling; handelsruimte met een oppervlakte van 71 m², bergruimte (12 m²), sanitaire ruimte met twee toiletten.
  90 m²
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Geel

  Geel € 220.000

  Commercieel pand / kantoor met een totale oppervlakte van 115 m², gelegen in winkelstraat "Pas" te Geel. Commercieel pand met op de verdiepingen de mogelijkheid tot kantoren en vergaderruimte. De totale oppervlakte bedraagt 115 m². Het pand is momenteel ingedeeld als woonst. Dit pand heeft een Mobiscore van 8,7/10.
  3
  1
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol

  Mol € 299.000

  Te renoveren gebouw gelegen in het centrum van Mol op perceel van 518 m². Het gebouw bestaat uit een handelspand met bovenliggend appartement. Er is een recht van doorgang langs het naastliggende pand. Uitbreiding is eveneens bespreekbaar! Voor meer info bel kantoor op het nummer 014 32 08 80.
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Turnhout
  In optie

  Turnhout Prijs op aanvraag

  Te renoveren handelspand met woonst én bovenliggend appartement. Mooie winkelruimte met etalage in het centrum van Turnhout. Het appartement bestaat uit vier slaapkamers, woonkamer, keuken, zitplaats, berging, badkamer en aparte tweede toilet. Aan de achterzijde is er een gezellige tuin.
  8
  350 m²
  2
 • Broodjeszaak te koop in Balen

  Balen € 475.000

  Zeer goed draaiende broodjeszaak met woning met vier slaapkamers op ideale locatie. Deze nationaal en internationaal bekende zaak is gelegen op de verbindingsweg Olmen-Balen-Mol.
  4
  147 m²
  1
 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Hechtel-Eksel

  Hechtel-Eksel Prijs op aanvraag

  Ruim gebouw met brasserie, hotel en discotheek op een perceel van 15.898 m². Dit gebouw is opgesplitst in drie verschillende zaken. Er is een mooie, ruime brasserie van 130 m² met koelcel en volledige tapinstallatie. Achteraan is er een ruime keuken en buiten een groot terras.
  12
  11