Aanbod - Paardenvastgoed te koop

 • Hoeve te koop in Balen

  Balen € 349.000

  Ruime, te renoveren hoeve met naastliggende bouwgrond (onder voorbehoud van vergunning) en achterliggend weiland. Totale perceelsoppervlakte van 6.530 m². De hoeve heeft drie slaapkamers, keuken, woonkamer, badkamer, toilet.
  3
  167 m²
  1
 • Huis te koop in Geel

  Geel € 459.000

  Mooie, zeer ruime woning in landelijke, rustige omgeving op een perceel van 8140 m². De woning is in 2015 uitgebreid met een extra verdieping en  gerenoveerd en kan aan de buitenkant nog naar wens afgewerkt worden. Op het gelijkvloers heb je een ruime woonkamer met inbouwhaard met veel lichtinval en mooi zicht op de tuin.
  6
  259 m²
  2
 • Huis te koop in Waanrode

  Waanrode € 425.000

  Grotendeels gerenoveerde woning met ruime schuur met paardenboxen en achterliggend weiland. Totale grondoppervlakte 1,12 hectare. Indeling woning: Ruime lichte woonkamer, volledig ingerichte keuken, berging/wasplaats, badkamer met inloopdouche, lavabomeubel en toilet, nachthal, 3 grote slaapkamers, bergzolder en deels onderkelderd.
  3
  203 m²
  1
 • Hoeve te koop in Olen

  Olen € 345.000

  Te renoveren hoeve met schuur gelegen in woongebied met landelijk karakter. Het eigendom omvat; een vergunde woning aan de straatzijde met daarachter een historische hoeve met schuur, op een perceel van 1916 m².  De hoeve met schuur, die werd opgenomen in de inventaris van bouwkundig erfgoed, dient volledig gerenoveerd te worden.
  4
  200 m²
  1
 • Huis te koop in Geel
  Verkocht

  Geel

  2 woningen, waarvan één vergund als woning en de 2de vergund als schuur, met aanpalende weilanden op een domein van 1,3 hectare, op een zeer mooie rustige locatie. De woning die vergund is als schuur is in goede staat. De woning die vergund is als woning dient gerenoveerd te worden.