Te koop

 • Gebouw voor gemengd gebruik te koop in Mol

  Mol € 435.000

  Mooie opbrengsteigendom in centrum van Mol.  Op het gelijkvloers zijn er twee handelszaken een ruime garage en achterliggende koer en berging.
  306 m²
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 845.000

  Karaktervol, riant winkelpand (370m²) met opslagruimte (390m²) met een ruime woning mét aparte studio, gelegen nabij de ring van Herentals.  Indeling en omschrijving: De winkel omvat een luxe toonzaal, burelen met aansluitend een werkatelier en magazijn met een totale oppervlakte van 730m² en is momenteel verhuurd.
  3
  305 m²
  2
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 299.000

  Zeer ruime woning in het prachtige Mol Rauw op een perceel van 727m². De woning bestaat op de benedenverdieping uit een ruime keuken met eethoek. Een gezellige woonkamer grenzend aan de veranda. Een badkamer met ligbad, toilet en lavabo en een zeer ruime extra kamer die voor allerlei doelen kan dienen.
  5
  244 m²
  2
 • Binnenstaanplaats te koop in Mol

  Mol € 15.000

  Autostaanplaats in kelderverdieping van appartementsgebouw gelegen aan Turnhoutsebaan/Bossestraat te Mol. De toegang met automatische poort is via Bossestraat. De staanplaats is momenteel verhuurd.
 • Grond te koop in Olen

  Olen € 45.000

  Een mooi stukje bouwland / weiland hetwelke te bereiken is via een oprit van de straat Heirbaan "Beylenveld". Oppervlakte van 1868 m². Vrij van pacht. Gelegen in woonuitbreidingsgebied. Onmiddellijk beschikbaar.