Aanbod - Woningen te koop

 • Huis te koop in Herselt
  In optie

  Herselt Prijs op aanvraag

  Ruime woning met onder meer 3 slaapkamers, ruime zolder, werkhuis en dit gelegen in een uiterst rustige straat, op een perceel van 515 m². Indeling en omschrijving: Gelijkvloers: inkomhal met trap naar eerste verdieping. Bureauruimte, apart toilet met lavabo, berging/wasplaats met douche die toegang geeft naar het terras en zwembad.
  3
  204 m²
  1
 • Hoeve te koop in Nijlen
  Nieuw

  Nijlen € 790.000

  Dit prachtig gerenoveerd hoeve met zicht op een groene oase is gelegen op een perceel van 13.379 m².  Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal, gastentoilet, garderobe, badkamer met ruim lavabomeubel, douche en ligbad. Verder een berging met wasplaats, twee slaapkamers en een inpandige garage voor twee wagens.
  4
  486 m²
  2
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 325.000

  Zeer mooie, gezellige woning op een perceel van ruim 20 are. Via de inkomhal kom je in de gang die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met open haard en eetplaats. De eiken keuken met berging, grenst aan de eetplaats en de wasplaats die voorzien is van douche.
  3
  167 m²
  1
 • Villa te koop in Grobbendonk
  Nieuw

  Grobbendonk € 795.000

  Volledig gerenoveerde recente villa in een landelijke Amerikaanse stijl, traditioneel gebouwd met duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle muren werden in traditioneel metselwerk opgetrokken en de buitengevelbekleding bestaat uit een harde kunststof. De villa werd gebouwd in 2005, maar werd pas volledig gerenoveerd.
  4
  320 m²
  2
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  In optie

  Mol € 230.000

  Gezellige woning op een perceel van 466 m², gelegen in een rustige straat, op wandelafstand van het centrum. De woning werd al grotendeels gerenoveerd. Zo werden er nieuwe ramen geplaatst, een condensatieketel op aardgas, de elektriciteit vernieuwd en de badkamer.
  3
  152 m²
  1
 • Huis te koop in Mol
  Nieuwe prijs

  Mol € 229.000

  Knusse en energiezuinige woning, gelegen in een rustige woonwijk.  Deze woning omvat o.a. een mooie leefruimte met geïntegreerde keuken en aanpalende veranda. Verder heb je beneden een wasplaats met douche. Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad en lavabo en apart toilet.
  3
  110 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 295.000

  Rustig en landelijk gelegen woning, op een perceel van 1830 m². Goede verbinding met de verbindingsweg Herentals-Geel.
  3
  120 m²
  1
 • Huis te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 320.000

  Deze gezellige woning met naastliggende bouwgrond is gelegen in Mol Sluis. De woning heeft een grote voortuin en is toegankelijk via een brugje over een beekje aan de voorzijde. Met de wagen bereik je de woning langs de achterliggende straat Katerat. De woning heeft een ruime woonkamer, keuken, inkomhal en veranda.
  3
  120 m²
  1
 • Huis te koop in Balen
  Nieuw

  Balen € 285.000

  Nieuw te bouwen woning met 3 slaapkamers, in een moderne stijl op een perceel van 416 m² in een recente verkaveling in Balen. Nog alle inspraak in de volledige afwerking! Indeling: Inkomhal met gastentoilet, gezellige woonkamer met open volledig geïnstalleerde keuken (46m²) en veel lichtinval.
  3
  180 m²
  1
 • Huis te koop in Balen
  Nieuw

  Balen € 285.000

  Nieuw te bouwen woning met 3 slaapkamers, in een moderne stijl op een perceel van 473 m² in een recente verkaveling in Balen. Nog alle inspraak in de volledige afwerking! Indeling: Inkomhal met gastentoilet, gezellige woonkamer met open volledig geïnstalleerde keuken (46m²) en veel lichtinval. Achterinkom met berging/wasplaats.
  3
  180 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals
  Nieuw

  Herentals € 195.000

  Te renoveren woning met tuin en garage, bereikbaar via een wegenis. Gelegen aan de rand van de stad, binnen de Ring, in een rustige straat. De woning omvat; inkom, woonkamer, keuken, badkamer met ligbad, douche en lavabo, wc. Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en er is een vaste trap naar de zolder. De kelder is 22 m².
  3
  120 m²
  1
 • Huis te koop in Gierle

  Gierle € 310.000

  Gelijkvloerse gezinswoning met drie slaapkamers gelegen in een rustige straat op een perceel van 588 m² met voor- en achtertuin. Inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Ruime woonkamer met veel lichtinval en met ingebouwde haard. Via de keuken heeft u ook toegang naar de oprit naast de woning. Koele berging/wasplaats.
  3
  153 m²
  1
 • Huis te koop in Bouwel

  Bouwel € 249.000

  Gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers, gelegen op een perceel van 750 m², in een rustige omgeving. De woning bestaat uit een inkomhal, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Inpandige garage met kantelpoort. De zolderruimte is te bereiken met een vaste trap in de garage.
  2
  100 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Balen

  Balen € 240.000

  Gezellige woning op een perceel van 282 m². Via de inkomhal betreed je de ruime woonkamer die grenst aan de keuken. Door de aangebouwde veranda heb je veel lichtinval. Verder is er een badkamer met ligbad met douchewand en toilet. Boven zijn er 3 slaapkamers en de zolder is bereikbaar via een vaste trap.
  3
  140 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Balen

  Balen € 179.000

  Gezellige woning met twee slaapkamers, tuin en garage, gelegen op een perceel van 300m². Indeling: Woonkamer (parket) met open geïnstalleerde keuken en aansluitend de veranda. Badkamer met ligbad, lavabo en toilet met aansluiting voor wasmachine. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers.
  2
  137 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 395.000

  Ruime woning met 4 slaapkamers in perfecte staat van onderhoud, met zuid/west gerichte tuin en met een multifunctioneel bijgebouw van 75 m². Gelegen in een rustige straat met enkel plaatselijk verkeer, op wandelafstand van het centrum.
  4
  270 m²
  1
 • Huis te koop in Lier

  Lier € 315.000

  Deze woning is gerenoveerd in 2017 en is buiten nog wat kleine afwerkingen instapklaar. De woning omvat een inkom, mooie leefruimte met een aanpalende eetkamer die uitzicht geeft op de tuin, berging/wasplaats die toegang verleent tot de zuid tuin, badkamer met douche en een apart toilet.
  3
  125 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Balen
  In optie

  Balen € 189.000

  Gelijkvloerse woning, gelegen in een rustige straat, op een perceel van 892 m². De woning bestaat uit een gezellige woonkamer, keuken, twee slaapkamers en badkamer met douche. Buiten is er een mooie tuin met wijds groen zicht.  Verder is er een ruime garage.
  2
  101 m²
  1
 • Huis te koop in Westerlo

  Westerlo € 310.000

  Centraal gelegen gezinswoning met vier slaapkamers, gelegen in een rustige straat op een ruim perceel van 1548 m². De inkomhal met gastentoilet is centraal gelegen en biedt toegang naar de leefruimte en trappenhal. De leefruimte met eethoek geven een mooi zicht op de tuin door een groot raampartij aansluitend aan de veranda.
  4
  176 m²
  1
 • Huis te koop in Westerlo
  Verkocht

  Westerlo

  VERKOCHT BINNEN DE MAAND !!! Instapklare woning met drie slaapkamers, garage en tuin op een perceel van 433 m². Gelegen in rustige straat. Inkomhal, ruime woonkamer met aansluitend eethoek met zicht op de tuin. Geïnstalleerde keuken, ruime berging en gastentoilet. Kelder. Op de eerste verdieping; drie slaapkamers.