Woningen te koop

 • Eengezinswoning te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 349.000

  Mooie, ruime woning op een perceel van 671 m². De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime, lichte woonkamer met gezellige inbouwhaard. Keuken met zithoek. Een grote wasplaats met ingemaakte kasten en douche.
  4
  203 m²
  1
 • Bungalow te koop in Mol
  Nieuw

  Mol € 265.000

  Vrijstaand landhuis op perceel van 10 are in groene omgeving. De woning heeft een gezellige lichte woonkamer met houtkachel en volledig geïnstalleerde keuken. Verder zijn er 3 slaapkamers en een vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en lavabomeubel.
  3
  182 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  In optie

  Mol € 249.000

  Gezellige gerenoveerde woning met drie slaapkamers op perceel van 825 m² in het prachtige Mol Rauw! Op de benedenverdieping: Inkomhal, lichte woonkamer die grenst aan de mooi volledig uitgeruste keuken. Daarnaast bevindt zich een ruime veranda en de badkamer die voorzien is van inloopdouche en infraroodsauna. Ontspanning troef dus!
  3
  147 m²
  1
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 199.000

  Vrijstaande, te renoveren woning met achterliggende werkplaats op een perceel van 765 m². Rustig gelegen nabij het centrum van Noorderwijk. Indeling en omschrijving: Inkomhal, woonkamer met aansluitend de deels ingerichte maar ruime keuken. Grote wasplaats en droge kelder.
  3
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol
  In optie

  Mol Prijs op aanvraag

  Verzorgde laagbouwvilla met dubbele garage en groot tuinhuis, gelegen op een perceel van 1640 m². Via de inkomhal kom je in de ruime woonkamer met open haard. Naast de woonkamer is een heel gezellige veranda met zicht op de tuin. De keuken is volledig vernieuwd en heeft een zee aan ruimte.
  3
  207 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Balen
  Verkocht

  Balen

  Gezellige woning op een perceel van 1185 m². De woning bestaat uit een woonkamer en zitkamer die grenst aan het keukentje. Daarachter bevindt zich de badkamer met zitbad en apart toilet. Boven zijn 4 slaapkamers.  Beneden zijn rolluiken voorzien. Buiten is een zeer ruime tuin met achterliggend een gedeelte bos.
 • Huis te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Gezellige en gerenoveerde woning met 2 slaapkamers, inpandige garage en achterkoer. Gelegen binnen de ring van Herentals. Indeling: Inkomhal met vestiaire, woonkamer met aansluitend de ingerichte nieuwe keuken. Kleine kelderberging. Badkamer met ligbad, lavabo en wasvoorzieningen. Apart toilet. Toegang naar de ruime garage.
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 235.000

  Gezellige woning met veel potentieel op perceel van 1430 m² in rustige, groene buurt. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime woonkamer en aparte eetkamer, een kleine keuken, badkamer en een gezellige veranda met prachtig zicht op de grote tuin. Boven zijn vier slaapkamers.
  4
  183 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 315.000

  Zeer mooie, recent gerenoveerde, woning op perceel van 550 m². Deze gezellige woning ligt in het prachtige Mol Rauw. In 2017 is deze woning volledig gerenoveerd. Op het gelijkvloers heb je een ruime woonkamer met open keuken met ontbijthoek. Verder is er een ruime wasplaats, toilet en douchekamer.
  3
  170 m²
  2
 • Huis te koop in Herentals
  Verkocht

  Herentals

  Gezellige gerenoveerde rijwoning met onder meer drie slaapkamers op een perceel van 212 m², rustig gelegen binnen de Ring van Herentals. Indeling en omschrijving: Inkomhal met toilet, toegang naar de woonkamer en die veel lichtinval heeft. Nieuwe ingerichte keuken met achterdeur en droge kelder.
 • Eengezinswoning te koop in Balen
  In optie

  Balen € 275.000

  Mooie en gezellige woning op een perceel van bijna 18 are in een rustige straat doch op vlotte verbinding naar Balen, Mol en Ham. De woning werd in 2012 grotendeels gerenoveerd. Er werden nieuwe ramen en deuren voorzien, een nieuwe keuken en badkamer. De zolder werd eveneens geïsoleerd.
  3
  160 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Balen
  Verkocht

  Balen

  Gezellige woning met 3 slaapkamers in een kindvriendelijke straat op een perceel van 184 m². De woning bestaat op het gelijkvloers uit een gezellige woonkamer met zicht op de tuin. De keuken grenst aan de woonkamer. Verder heb je nog een badkamer met douche en lavabo, apart toilet en een slaapkamer.
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 375.000

  Gezellige woning in een kindvriendelijke straat nabij centrum van Mol op perceel van 747m² met vijf slaapkamers. Deze woning is gelegen op een ideale locatie heeft vijf slaapkamers waarvan drie op de gelijkvloerse verdieping.
  5
  261 m²
  1
 • Eengezinswoning te koop in Geel

  Geel € 209.000

  Gezellige woning met 3 slaapkamers en tuintje op een perceel van 190 m², gelegen in het centrum van Geel. De woning omvat op het gelijkvloers een grote leefruimte met aansluitend een geïnstalleerde keuken en eetplaats, berg-/wasplaats en een badkamer met ligbad met douchemogelijkheden, toilet en enkele lavabo.
  3
  1
 • Huis te koop in Herentals

  Herentals € 397.500

  Riante half open bebouwing met aparte garage en rustig gelegen in een kindvriendelijke straat.  Indeling en omschrijving: Ruime inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek. Gezellige woonkamer met open haard. Volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend de veranda met zicht op de tuin. Kleine droge kelder en berging/washoek.
  3
  240 m²
  1
 • Huis te koop in Balen

  Balen € 299.000

  Vrijstaande woning met grote tuin met achterliggende weide voor een totale oppervlakte van 4376 m². Op de benedenverdieping is er mooie woonkamer met veranda die prachtig zicht geeft op de tuin.
  3
  182 m²
  1
 • Huis te koop in Grobbendonk

  Grobbendonk € 310.000

  Gezellige woning met twee slaapkamers op een perceel van 325m². Indeling: Inkomhal met gastentoilet. Woonkamer, volledig geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend de berging voorzien van douche. Lichte veranda met achterinkomdeur en groot schuifraam.
  2
  1
 • Huis te koop in Westerlo

  Westerlo € 225.000

  Ruime gezinswoning met garage en carport op een perceel van 498 m². Indeling en omschrijving: Inkomhal, gezellige woonkamer, ingerichte keuken met aansluitend de bijkeuken/zitplaats met toilet en washoek. Lichte veranda met zicht op de tuin. Droge kelder.
  3
  1
 • Huis te koop in Bouwel
  In optie

  Bouwel Prijs op aanvraag

  Leuke, gelijkvloerse starterswoning (HOB - links) op een perceel van 259 m², gelegen in een verkeersluwe straat te Bouwel.
  1
 • Eengezinswoning te koop in Mol

  Mol € 299.000

  Zeer ruime woning in het prachtige Mol Rauw op een perceel van 727m². De woning bestaat op de benedenverdieping uit een ruime keuken met eethoek. Een gezellige woonkamer grenzend aan de veranda. Een badkamer met ligbad, toilet en lavabo en een zeer ruime extra kamer die voor allerlei doelen kan dienen.
  5
  244 m²
  2